​Doğa Dostu Confetti Halılar Banyolara Havasını Değiştiriyor

Desen desen farklı halı çeşitleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, organik yapısıyla dikkat çeken Naturel koleksiyonuyla genç çiftlere kullanışlı, şık ve modern tasarımlar sunuyor. Organik yapısıyla sağlıklı bir kullanım alanı oluşturan Naturel koleksiyonu, kaymaz jel, emici tabanı ve yıkanabilir özelliği sayesinde yeni evlenecek hanımlar tarafından tercih ediliyor.

Klasikten moderne birçok farklı ürün tasarımı bulunan Confetti, geliştirdiği organik yapılı özel üretim halılarıyla banyolara yepyeni bir hava katıyor. Confetti Naturel koleksiyonu, organik ipliklerden oluşan yapısıyla banyolarda sağlıklı bir kullanım alanı sağlarken, banyolarda sıkça yaşanan ıslak zemin problemiyle de emici tabanı sayesinde hanımlara kullanım kolaylığı sağlıyor. Koku yapmaz ve yıkanabilir özellikleriyle titiz hanımlar tarafından tercih edilen Confetti organik yapılı banyo halıları, büyük ebat ve farklı renk seçenekleriyle geniş banyolar da şık çözümler yaratıyor.


Confetti Naturel koleksiyonu, kimyasal herhangi bir boya içermemesi sebebiyle sağlık açısından hiçbir tehdit oluşturmuyor. Doğal renk seçeneklerinden oluşan organik yapılı Naturel banyo halısı, çift taraflı kullanım özelliği ile farklı tasarımları banyonuza yansıtmanızı sağlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)