GROHE Tasarruf Bilincini MSA Mutfaklarına Taşıyor

Mutfak Sanatları Akademisi’nde (MSA), lavabo ve mutfak bataryalarının GROHE ürünleri ile değiştirilmesi ile okul tasarruf ve akıllı kaynak kullanımı hedeflerinde ciddi oranda verimlilik sağladı. En önemli kaynaklardan olan suyu, GROHE ürünleri sayesinde çok daha efektif kullanabilen MSA; GROHE ürünlerini kullandığı sürede ayda yaklaşık 100 metreküp (yaklaşık yüzde 20) su tasarrufu gerçekleştirdi. Böylece GROHE’nin sponsorluğunda MSA’nin bataryalarının değiştirilmesinin ardından 4 kişilik bir ailenin senede harcadığı su miktarının (yaklaşık 190 metreküp) yarısından fazlası kadar aylık su tasarrufu sağlanmış oldu.

Kaynakların verimli kullanımını amaçlayan MSA ve GROHE işbirliği, MSA eğitimlerine katılanlarda bu alanda “sorumluluk”, “kalite” ve “verimlilik bilinci” ve farkındalık oluşturmayı hedefliyor. MSA ve GROHE bu proje ile her yıl sektöre giren 700’den fazla profesyonel şef adayında, su tasarrufu, bilinçli ve dikkatli kullanımı ile kaynakları koruma konularında farkındalık yaratıyor.


Bu öğrencilerin, kendi profesyonel mutfaklarına bu bilinci ve sorumluluğu taşımaları ile farkındalığın katlanarak artması ve mutfak sektörünü değiştirmesi amaçlanıyor. Ayrıca, her yıl MSA eğitimlerine katılan 7 binin üzerindeki workshop katılımcısında da benzer bilinci oluşturmayı ve ev mutfaklarına tasarrufun yöneltilmesi hedefliyor.

2014 yılı Ağustos ayında MSA’nın sponsorlarından biri olan GROHE, lavabolardaki bataryaları fotoselli bataryalarla, amatör mutfaktaki bataryaları ise GROHE Blue® ile değiştirdi. 80’den fazla ürünü MSA mutfaklarında kullanılan GROHE, profesyonel mutfaktaki bataryalarda da perlatör kullanımını başlattı.

MSA mutfaklarında kullanılmaya başlanan GROHE Blue® ürünleri sayesinde profesyonel eğitimlere ve workshoplara katılanlar aynı bataryadan hem içme / yemek pişirme suyu, hem de normal şebeke suyu temin edebiliyorlar. Lavabolardaki dokunmadan çalışan fotoselli bataryalar sayesinde ise hem daha hijyenik bir ortam hem de su tasarrufu sağlanıyor.

GROHE Blue® filtreleme sistemi ile musluktan su içilebiliyor!

Çeşmeden akan suyu filtre edip istenilen ideal serinliğe ulaştıran GROHE Blue® filtreleme sistemi sayesinde çeşme suyu içme suyuna dönüşüyor. İster evde isterse ofiste, çeşmelerden akan suyu içme suyuna dönüştüren GROHE Blue® hem su stoklarının takip edilmesi, ağır su kolilerinin nakliyesi ve taşınmasına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor ve bütçeyi rahatlatıyor.

GROHE Blue® UltraSafe Pure Su Sistemi, tek kumandalı batarya ile filtre fonksiyonu ve gerekli su filtresini içeriyor. Tüm GROHE Blue® bataryalarında, biri filtrelenmemiş sıcak ve soğuk şebeke suyu, diğeri ise taze filtrelenmiş içme suyu için iki ayrı su kanalının bulunduğu gelişmiş bir sistem kullanılıyor.

GROHE Blue® Chilled versiyonu ise sol kumanda kolunu çevrilerek anında taze, soğutulmuş su elde etme olanağı sunuyor. Su sıcaklığı da kişisel tercihlere göre ayarlanabiliyor: üç farklı seviyedeki soğutma özelliği, 4 ila 10 derece arasında düzenlenebiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)