​Danfoss, Yeni Flanşlı ICV Vana Yuvasını Piyasaya Sürdü!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor. Danfoss, eski PM vanalarının yerini alan ICV Flexline™ serisi içerisinde piyasaya sunduğu yeni ‘flanşlı ICV vana yuvası” ile kullanıcılarını, renovasyon ihtiyacı olduğunda soğutma sistemi tesisatını bütünüyle değiştirme külfetinden kurtarıyor. Piyasada flanşlı ICV modellerinin DIN 25 ile DIN 65 arasında beş farklı boyu bulunuyor.

Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojilerinde dünyaya yön veren buluşların mucidi olan Danfoss’un yeni flanşlı ICV vana yuvası özellikle, bütünüyle düzenlemelerin gerekmediği durumlarda soğutucu tesisatı kullananların imdadına yetişiyor.


Düzenleme ya da yenileme gereken hallerde soğutma sisteminde çok fazla boru kesmek ve kaynak yapmak istemeyenler için Flexline™ konseptin içerisinde bulunan flanşlı ICV kesin çözüm sağlıyor. Flanşlı bağlantıları sayesinde eski PM vanalarının olduğu yere tam oturan ICV, kolay kullanımı, demonte gerektirmiyor oluşu ve Danfoss’un hızlı, güvenilir hizmeti ile soğutucu tesisatı kullanıcılarının en büyük yardımcısı oluyor.

Tek vana yuvası ile üç farklı fonksiyon

Flanşlı ICV’nin temel mantığı, kurulumun baştan düzenlenmesine gerek kalmadan Flexline™ serisinin işlevlerini sunabilmek. Flanşlı ICV de dahil olmak üzere tüm ICV Flexline™ vanaları, tek bir ortak vana yuvası ve ICS pilot vanası, ICM motor vanası ve ICLX iki kademeli vana için oluşturulan üç fonksiyonel giriş ile modüler bir platform sunarak, soğutma kurulumlarının tüm gereksinimlerini karşılamayı çok daha kolay hale getiriyor.

Anında çözüm

Danfoss PM vanaları, 40 yılı aşkın süredir dünyanın her yerinde sayısız soğutucu tesisatında tercih ediliyor. Teknolojik gelişmelere paralele olarak artık daha az kullanılan bu vanalar, geleceğin yüksek basınçlı soğutucuları ile uyumlu çalışabilen daha yeni ve daha fazla enerji tasarrufu sağlayan çözümlerin yolunu da açmış bulunuyor. ICV Flexline™ da bu çözümlerden biri ve en dikkat çekenleri arasında yer alıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)