​AE Arma-Elektropanç, Yeni Projesiyle Adalara Komşu Oluyor…

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; inşaat dünyasında ses getiren projelerine bir yenisini ekliyor. AE Arma-Elektropanç; yatırımcılığını İş GYO, ana müteahhitliğini Ant Yapı’nın üstleneceği üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar projesinin tüm elektromekanik (MEP) işlerine imzasını atacak.

Mimari tasarımı dünyanın önde gelen mimarlık firmalarından Perkins Eastman tarafından tasarlanan Manzara Adalar projesi içerisinde ulusal ve uluslararası seçkin şirketlere ev sahipliği yapacak kiralanabilir ofis blokları ve cadde mağazacılığı konsepti uygulanacak butik alışveriş merkezi yer alacak. Proje 313.500 m2 kapalı alana sahip olacak.


Manzara Adalar projesinin tasarım ve inşaat faaliyetlerinin yürütülmesinde; arazi ile uyum, enerji ve su tüketiminin azaltılması, çevre dostu malzeme seçimi ve inşaat atık yönetimi gibi LEED v2009 sertifikası kriterleri göz önünde tutulacak. Bina, AE Arma-Elektropanç’ın üstlendiği 9. yeşil bina projesi olacak.

2018 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması planlanan projenin elektrik, elektronik ve mekanik ( MEP ) tesisat işlerinin kontrat bedeli 88 milyon 250 bin TL.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)