​Tek Kumanda Kollu Bataryalardaki Teknoloji, Su Kullanımında Tasarruf Sağlıyor

Dünyanın en popüler batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalarda GROHE’nin sunduğu özellikler suyun tasarruflu kullanımını sağlayarak çevresel faydalar sunuyor.

Bataryalar, her modern banyonun fonksiyonelliği açısından hayati öneme sahiptir. İster lavaboya monte edilsin, ister küvete, isterse de duşa, batarya akıtma noktasında suyun hacim ve sıcaklığını kontrol ederek banyo kullanıcılarının refah ve konforuna da büyük katkıda bulunur. GROHE Eurosmart ise en yaygın kullanılan batarya tipi olan tek kumanda kollu bataryalar arasında dünyanın en çok satan modellerinden biri. Düşük su tüketimini rahat kullanıcı deneyimi ile bir araya getiren GROHE tek kumanda kollu bataryalar, her tip, boyut ve dekordaki banyolara uygun çok çeşitli estetik tasarım varyantları ile sunuluyor.

Bir sürdürülebilirlik aracı

Tek kumanda kollu bataryalar günlük yaşamda birçok fayda sunuyor. GROHE’nin tek elle kolaylıkla kullanılabilen bu bataryalarındaki SilkMove® teknolojisi kumanda kolunun uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kullanıcılar su hacim ve sıcaklığını zahmetsizce ve büyük bir hassasiyetle ayarlayabiliyorlar. Su hacmi ve sıcaklığının hızlıca ayarlanabilmesi değerli kaynakların daha ekonomik kullanılmasına olanak sunarken, tek kumanda kollu bataryanın, iki kumanda kollu bataryadan daha sürdürülebilir şekilde çalıştırılabilmesini de sağlıyor. Su, vakit alan deneme ve yeniden ayarlamalar olmaksızın her zaman arzulanan miktar ve sıcaklıkta akıyor.

Ayrıca, birçok GROHE bataryasına önceden monte edilen akış kısıtlayıcı sayesinde daha da fazla su ve para tasarrufu yapılabiliyor. GROHE EcoJoy® ile donatılan tek kumanda kollu bataryalar, basınçtaki herhangi bir oynamaya bakılmaksızın dakikada sadece 5,7 litrelik akış hacmini güvence altına alıyor. GROHE SilkMove® ES özellikli bataryalar, normal orta konumun aslında “soğuk” ayarda olması ile özel. Bu tasarım, soğuk suyun da gayet yeterli olabileceği durumlarda kumanda kolunun standart orta konumunda iken suyun istenmeden ısıtılmasını önlüyor. Bu basit çözüm, sudan alınan keyiften taviz vermeden daha yeşil bir gelecek için sürdürülen çabalara katkı sağlıyor.

Uluslararası proje sektörünün avantajları

Çevresel konular, uluslararası proje sektöründe de önemli bir rol oynuyor. Sürdürülebilir çözümler, birçok insanın su ve enerji tükettiği kamusal mekanlar ve havalimanları, oteller ve ofisler gibi yarı kamusal alanlar için son derece önemli. Kaynakları verimli şekilde kullanan GROHE EcoJoy® teknolojisine sahip ürünler, ulusal inşaat enerji verimlilik etiketlerinin ihtiyaçlarını karşılıyor ve ek yerel sertifikasyona gerek kalmadan planlamacılar ve mimarlar tarafından tavsiye edilebiliyor. Ayrıca, birçok GROHE EcoJoy® ürünü de Avrupa Valf Üreticileri Birliği’nin Su Verimlilik Etiketi’ni (WELL) taşıyor.

Lavabo, küvet ve duşlar için tek kumanda kollu armatür varyantları

Lavabolar için tek kumanda kollu bataryalar birçok farklı biçim ve büyüklükte sunuluyor. GROHE, kompakttan ekstra büyüğe, silindirden oval ve kareye kadar, tüm gereksinimlere, ortamlara ve zevklere uygun geniş bir yelpaze sunuyor. Düz lavabolarda ya da yerden veya ayaklı küvet ve lavabolarda, sıçramayı önlemek için gerekli olan çıkış ucu biçim ve yüksekliğini lavabonun biçim ve tipi belirliyor. Mükemmel kombinasyonu bulmak ise, çevrimiçinde veya uygulama olarak bulunabilen GROHE BestMatch™ konfigüratör ile artık çok daha kolay. Bu uygulama, tek kumanda kollu bataryaların sadece lavabolara değil, duvar üstü veya gömme batarya olarak küvetlerin üzerine ve duşların içine de monte edilmesine ve böylece sürdürülebilir, son derece fonksiyonel ve tasarımı uyumlu banyolar yaratılmasına da imkan veriyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)