​Yepyeni Bir Hidromasaj Deneyimi İçin Yenilikçi Ve Profesyonel Programlar

Dünyanın en köklü ve tanınmış karo seramik ve banyo markası Villeroy & Boch, kişisel sağlık odaklı ve büyük kolaylıklar sunan yeni, akıllı özellikli hidromasajlı küvetleri ile fark yaratıyor.

Smart Control, Smart Filling

Villeroy & Boch hidromasajlı küvet sistemleri, Smart Control sistemi ile uzaktan kumanda çözümüne hiçbir ek ücret ödemeden sahip olmanızı sağlıyor. Smart Filling, estetik tasarım ile işletim kolaylığını birleştirerek küvetinizi sadece tek bir düğmeye basarak istediğiniz seviyeye kadar doldurma kolaylığını yaşatıyor. Banyo keyfini pratik ve akılcı çözümlerle zenginleştiren bu iki sistem ile tek bir hareketle küvetinizi doldurabildiğiniz gibi, farklı üç seviye ve su sıcaklığı değerlerini kaydedebilir ve tekrar kullanabilirsiniz.


Başarılı Whisper Active Jets sistemi (hidromasajlı küvetin sessiz çalışması) çeşitli yönlerde, farklı hızlarda ve masaj şiddetinde ayrı su akışını yöneten elektronik kontrol sistemi ile hedefe yönelik etkili masaj keyfi sunuyor.

Sağlık Yönetimi BSA Akademisi Okulu'nda Sağlık Bilim Adamı Dr. Bernhard Allmann’ın da katılımı ile Villeroy & Boch, sağlığa yararlı etkileri ile hidromasajlı küvet sistemini tamamen yeni deneyim haline getiren 3 özel program geliştirildi. Programların benzersiz sessiz çalışma sistemi ve yatıştırıcı, canlandırıcı etkisi ile banyo keyfi spa keyfine dönüşüyor.

Prof. Dr. Allmann’ın Whirpool Sistemi; banyo ve sağlık ile ilgili görüşleri şöyle:

Sağlıklı yaşam ve banyo arsındaki bağlantı nedir?

Hız ve karmaşıklığın hüküm sürdüğü bir çağda yaşıyoruz ve her geçen gün daha fazla insan sağlıkla ilgili konularda daha fazla performans almayı bekliyor. Bireysel sağlık yönünde net bir eğilim var; herkes kendi sağlığını korumak ya da geliştirmek için dâhil olabileceği imkânları arıyor. İnsanlar yaşadıkları ortamlarda anlık çözümler istiyorlar. Bu nedenle banyo yaşamlarında giderek daha önemli bir rol oynuyor ve banyonun da etkin sağlıklı yaşam biçimleri için etkin bir yer olabileceğini keşfediyorlar.

Banyo yapmak insan vücudunu nasıl etkiler?

Duş almanın vücut ve insan ruhu üzerinde çok olumlu etkileri vardır, suyun kaldırma gücü bizi hafif hissettirir. Bu aynı zamanda eklemlere de rahatlama sağlar, kan akımı yeniden dağılır, kalp hızı artar ve metabolizma devreye girer. Cilt su ile temas ettiğinde kan dolaşımı artar ve kasları gevşetir.

Hidromasajlı küvetde dönüş yapan hareketleri eklemenin yararı nedir?

Dönüş yapan bu hareket küvet banyosunun olumlu etkilerini daha çok arttırır, dönme hareketi vücuttaki duyu kıllarını harekete geçirir ve rahatlatıcı his vücuda iletilir. Suyun hareketi sayesinde rahatlama ve gevşeme daha rahat algılanır, reseptörler tıpkı bir masaj sırasında olduğu gibi tetiklenir ve hormon salgılar. Cilt temizleyen ovma hareketleri hidromasajlı küvette, küvet banyosuna göre daha yoğun olduğundan, cildi daha çok geliştirir.

Akış, enerji ve fit, bu üç program nasıl çalışır?

Akış, enerji ve fit bir fizyoterapist veya masaj terapisi tedavisi sırasında geçerli olan manuel teknikleri olağanüstü taklit eder. Akış ayarını kullandığınızda, suyun akışı vücudunuza çok nazikçe dokunur, duyarlılığı arttırır ve sıfır yerçekimine yakın bir his yaratır. Enerji programı aslında hafif basınç tekniği ile enerji meridyenlerini tetikleyen ve blokajları çözen akapunktur tekniğinden ilham almıştır. Fit ise atletik aktiviteye yakın bir programdır, nokta masaj hareketleri kaslardaki blokajları ortadan kaldırır.

Bu üç hidromasajlı küvet programını bu kadar eşsiz kılan nedir?

Bu programlar son derece yenilikçi ve tek bir düğmeye basarak maksimum sağlık ayrıcalıkları sunuyor. Her bir Whisper active jet ayrı ayrı kontrol edilebiliniyor, su akışına yön verilebiliyor. Masaj her zaman baştan başlar ve bacaklara doğru hareket eder. Diğer benzersiz bir özelliği de programın kendi koreografisinin olmasıdır. Döngü halinde yinelenen dizilere maruz kalmak canlı ve iyi hissettirir ve rahatlama duygusu yaratır. Her program için tanımlanan net süre bu etkileri geliştirmek içindir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)