​Yüksek Standartlarda, Özel Tasarım Banyo Lavabosu:

OCTAGON

Dünyanın en köklü ve tanınmış karo seramik ve banyo markası Villeroy & Boch, Octagon ile ayrıcalıklı ve yenilikçi Premium bir ürün yarattı. Octagon hem malzeme hem de tasarım kalitesi anlamında benzersiz bir lüks sunuyor. Tasarımcı Kai Steffan, Villeroy&Boch’un TitanCeram adı verilen yeni malzemesi ve yenilikçi üretim imkanları sayesinde, Octagon’u tasarladı. Octagon kusursuz köşeleri ve açıları bir kase şeklinde birleştirdiği eşkenar sekizgen formu ile farkını ortaya koyuyor.

Yüksek kaliteli yüzeyi ve üstünde durduğu sütunu ile Octagon, her tür banyo için mükemmel bir seçenek olduğunun altını çiziyor. Kai Steffan: “Octagon ile büyüleyici bir başyapıt yarattık. Ultra ince bir gövdeyi, kusursuz kenarları ve cesur malzemeleri mükemmel bir uyum ile birleştiren ürün, benzersiz bir tasarıma sahip.”


TitanCeram – en iyi seramik kaliteyi kullanan benzersiz bir tasarım

TitanCeram, Villeroy&Boch’un 265 yıllık deneyimi ile, yüksek kaliteli Premium seramikler üretmek için kullandığı yeni bir malzeme… TitanCeram banyo ve tuvalet ürünlerinde ayrıcalıklı formlar, çok ince duvarlar, zekice çizilen köşeler gibi unsurların yaratılması için olanak sağlıyor. Özel üretim sürecine ek olarak; çamur/kil, kuvars, feldispat, titanyum oksit malzemelerinin kombinasyonu TitanCeram’ı var ediyor…

Octagon: Mükemmel Zarafet…

İlkçağdan bu yana mükemmelliğin sembolü olan sekizgen, Octagon banyo lavabosunda benzersiz bir seramik formla kullanılıyor. Sonuçta ortaya kusursuzluk ve zanaatkarlık anlamında gerçek bir başyapıt çıkıyor. TitanCeram malzemesinin bütün yenilikçi avantajını da barındıran Octagon; kusursuz açıları, ince duvarları, mükemmel köşeleri ve mat beyaz rengi ile dikkatleri çekiyor. Bu özellikleri sayesinde, Octagon’un yıkama kasesinin köşelerinde pırlantaya benzer bir motif ortaya çıkıyor.

Özel olarak seçilmiş, yüksek kaliteli ve etkileyici bir sütuna sahip olan Octagon, ister ahşap kaplama koyu kestane rengi; ister moka rengi deri veya cömert dumanlı karatahta rengi taş kaplama olsun; banyonuza ayrıcalıklı bir şıklık kazandıracak… Lavabo ve sütun arasındaki dekoratif bakır halka adeta tasarımı tamamlar nitelikte.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)