​Seranit Oxicoat İle Ulusal Teknik Onay Belgesi Aldı

Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

14 Eylül 2015 / İstanbul - Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, geçtiğimiz yıllarda yapı gereçleri alanı için geliştirdiği koku önleyici özelliğine sahip Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi aldı. Bilecik, Ankara ve Tarsus fabrikalarında gerçekleştirilen üretim kontrol denetimleri ve ürüne özel olarak uygulanan performans deneyleri neticesinde elde edilen UTO Belgesi, Oxicoat’un standart ürünlerden farklı, yenilikçi bir ürün olduğunu kanıtlamış oldu.

“Global markaya dönüşüm süreci yaşıyoruz”

Uzun çalışmalar neticesinde geliştirdikleri ürünün, koku önleyici özelliği ile, piyasadaki diğer alçı ürünlerinden farklı olduğunun Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yapılan adsorpsiyon deneylerle kanıtlandığına dikkat çeken Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Pazar lideri olduğumuz Seranit Porselenin yanı sıra Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri markalarıyla harika işler başarıyoruz. Seranit Grup olarak son bir yıl içinde almaya hak kazandığımız sertifikalar ve ödüllerle Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda güçlü bir global markaya dönüşüm sürecini yaşıyoruz” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)