Alligator İle Dekorasyonda Yepyeni Bir Trend: Cezbedici Dokular

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor. Cezbedici dokularıyla etkileyici ambiyanslar yaratarak yaşam alanlarında sıra dışı bir trend başlatıyor; değişen dekorasyon anlayışına iki yeni efekt ürünüyle damga vurmaya hazırlanıyor.

ALLIGATOR GLOW

Alligator Glow, yepyeni bir dekorasyon anlayışı ile yaşam alanlarınıza çok farklı bir his ve dokunuş getiriyor. İpek parlak pullar içeren Alligator Glow, benzeri olmayan dekoratif yapısı ve son derece kolay uygulaması ile dekoratif boya sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Tek/iki kat uygulama ile farklı renkler elde edilmesinin yanı sıra Dore-bakır ve Lame-sedef seçenekleriyle iki ayrı çeşitte görsellik sunuyor. Zengin renk kartelası ile de salonlarınız ve yatak odalarınız başta olmak üzere tüm mekanlarınızda özel ve ışıltılı bir his yaratıyor.

ALLIGATOR BREEZE

Metal parlaklığını kumlu dokusuyla harmanlayan su bazlı Alligator Breeze, iddialı renkleriyle ihtişamlı iç mekanlar yaratıyor. Farklı uygulama yöntemleriyle alternatif görüntüler oluşturarak dekorasyon seçeneklerini arttırıyor


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)