​DuPont™ Corian® İle Banyolara İnovatif Dokunuş

Temmuz 2015 – Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, "Sonsuz Evrim (Endless Evolution)" büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor. Her türlü şekli alabilen ve ahşap gibi işlenebilen DuPont™ Corian® ile banyo lavabolarının yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarda da sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştirmek mümkün.

Yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki banyoları yaratmaya imkan tanıyan DuPont™ Corian®, kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor.

Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla banyo yüzeylerinde bakteri ve mantar oluşumunu önleyerek hijyen sağlıyor.

Çevreci ve tasarım harikası banyolar

Banyolara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk paleti, ısıyla şekillenebilmesi ve işlevselliği ile banyo sahibinin kişiliğini yansıtan zevkli ve büyüleyici tasarım olanakları sunuyor. Çevre konusundaki hassasiyeti ile de öne çıkan DuPont™ Corian®, üretim sürecindeki enerji tüketimini ve atık miktarını sınırlamak konusunda standartlara uygun olarak hareket ediyor.

Güncellenen ve yeniden adlandırılan DuPont™ Corian® yeni lavabo koleksiyonunda, kendine has estetiğe sahip 20 yeni banyo modeli yer alıyor. Ayrıca yeni koleksiyonunu sunmak için “Yaşamdan Portreler (Portraits of Life) isimli bir yayın da hazırlayan DuPont™ Corian®, yeni koleksiyon ürünlerini Türkiye’de Ağustos 2015 itibariyle satışa sunmaya başlayacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)