​Forbo Flooring ; Tamamen Doğal Yapısıyla İnsan Sağlığına Uyumlu İç Mekan Zemin Kaplamaları

Forbo Flooring’in yeni nesil ürünü Marmoleum; çok yönlülük, sürdürülebilirlik ve dayanıklılık ilkelerini benimseyerek modern ve çağdaş mimariyi hayata geçiren ekolojik ve ekonomik değerleri birleştiriyor.

Linolyum yer kaplama malzemelerinde dünya liderlerinden Forbo Flooring, ekolojik ve ekonomik avantajlara sahip, çağdaş ve kendine özgü tarzı olan zemin kaplamalarına ihtiyaç duyan profesyonel ve kullanıcılar için özel çözümler sunuyor. En ileri teknolojileri kullanarak EN standartlarında üretim yapan Forbo Flooring; zemin kaplama koleksiyonlarını bugünün ve yarının yapılarında mekanları tamamlamak ve güzelleştirmek için tasarlıyor.

Estetik ve fonksiyonel önceliklerini yeni ve heyecan verici tasarımlarla birleştirerek profesyoneller için daima yeni desenler yaratan Forbo; doğal ve yenilenebilir hammadelerden ürettiği koleksiyonlarını diğer yer kaplama malzemelerinin verebileceğinden daha yüksek ekolojik performansla sunuyor.

Özellikle Forbo Flooring’in yeni nesil ürünü Marmoleum; çok yönlülük, sürdürülebilirlik ve dayanıklılık ilkelerini benimseyerek modern ve çağdaş mimariyi hayata geçiren ekolojik ve ekonomik değerleri birleştiriyor. Yüksek performanslı ‘Topshield2’ yüzey koruması, çift katmanlı ‘UV’ koruması ile yüzey dayanımını artırarak, malzeminin yaşam ömrü maliyetini minimuma indiriyor. Topshield2 sayesinde renklerin netliğini ve canlılığını korumasını sağlayan Marmoleum, esnek zemin kaplamaları arasında en sürdürülebilir çözümü sunuyor.

Hastane, otel, okul ve ofis binalarından havaalanı, konut, müze ve sanat galerilerine kadar bir çok yapıda mimarların tercihi olan Forbo Flooring Zemin Kaplamaları; tamamen doğal pigmentlerden oluşan ve plastikleştirici içermeyen tamamen doğal yapısıyla bakteriyostatik özelliğe sahip ve bu yönüyle de insan sağlığına en uyumlu iç mekan zemin kaplaması...

Referans Projeler

4Modez Mode & Design Hotel, Arnhem
4Aan de Pas, Bunde
4Cure & Care Hotel Udens Duyn, Hollanda 4Monboddo Bar, The Point Hotel , Edinburgh, İngiltere
4Bilfen Kurtköy İlkokulu, İstanbul
4Cihangir Koleji Bahçeşehir Kampüsü, İstanbul
4Tüpraş Ofisleri, İzmit
4Enocta, Kavacık-İstanbul
4Mudo Ofisler, Tuzla-İstanbul
4Kahve Dükkanı, Optimum İzmir
4Rixos Çocuk Kulubü, Antalya
4Countess of Chester Hospital, İngiltere
4Victorian Space Science Education Centre, Victoria Avustralya
4Rugby Museum, Palmerston North, Yeni Zelanda


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)