Kaleden "Yaratıcılığınızın Yapı Taşı"

Kalebodur, geçmiş ve modernin zarif birlikteliğini kusursuz bir uyumla buluşturduğu Hexagon serisi ile ayrıcalıklı yaşam alanları yaratıyor.

“Yaratıcılığınızın yapı taşı” sloganıyla, mimarlar ve tasarımcılar için özel ürünler geliştiren Kalebodur, birbirinden bağımsız uçları ‘Hexagon’ serisinde bir araya getiriyor. ‘Hexagon’ ile Akdeniz’in ruhu, tüm yaşam alanlarını sarmalıyor. ‘Hexagon’ serisinin 20x20 ve 20x60 cm’lik sıra dışı karo ebatlarıyla sunulan tüm renkleri, hem apayrı hem de bir bütünün parçası…

Ödüllü seri ile sıra dışı mekanlar

Türkiye’nin en prestijli tasarım ve inovasyon organizasyonlarından ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2014’te, kaplama malzemeleri kullanımına getirdiği yenilikçi yaklaşımdan dolayı ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görülen Kalebodur ‘Hexagon’, farklı tasarımıyla sıra dışı mekanlar oluşturuyor.

Bütün renkler ve duygular birbirinin içinde

Geçmiş ve modernin zarif birlikteliğinden zamansız bir şıklık yaratan Kalebodur, birbirinden bağımsız uçları ‘Hexagon’ serisinde bir araya getiriyor. İç ve dış mekanlarda kullanılabilen ‘Hexagon’da, bütün renkler ve duygular birbirinin içinde; sert ve yumuşak, sıcak ve soğuk, köşeli ve yuvarlak…

Dört farklı rengin kusursuz uyumu

Geçmiş ve gelecek zamanı birleştiren ‘Hexagon’, siyah, krem, cotto ve taupe gibi dört farklı rengin kusursuz uyumuyla iki farklı dünyayı yaşam alanlarında birleştiriyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)