​Türk Ytong Teknolojik Altyapısını Yeniliyor

Yapı malzeme sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, kurumsal teknoloji altyapısını yeniliyor. Ytong, büyüme hedefleri ve dinamik yapısıyla uyumlu yeni bir altyapıya geçmek için düğmeye bastı.

Yapı malzeme sektörünün dinamik ve yenilikçi kuruluşu Türk Ytong, kurumsal teknoloji altyapısını baştan sona yenileyen bir projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Türk Ytong, sektördeki lider konumunu, çok daha etkin, hızlı ve verimli iş yapış süreçleri ile desteklemek amacıyla devreye alacağı yeni Kaynak Planlaması Programı (ERP) için Microsoft Dynamics AX platformunu tercih etti.


ERP altyapısı yenileme projesini Green Park Pendik Otel’de gerçekleştirilen lansmanla çalışanlarına duyuran Türk Ytong, bir iç iletişim projesi olarak kurgulanan ve Active Plus adıyla tanıtılan platform ile en son teknolojileri kullanarak tüm iş süreçlerini daha da etkin, verimli ve hızlı hale getirecek.

Toplantının açılışını yapan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar konuşmasında “Ytong’un ikinci 50 yılına girişindeki bu en önemli değişim ve yenileşim hamlesiyle, liderliğimize ve Ytong markasına yakışan yepyeni bir dönemi bugün birlikte başlatıyoruz.” dedi.

Genel Müdür Gökhan Erel konuşmasında, kurumun dinamik hedefleri ile uyumlu yeni bir altyapı ihtiyacının gündeme geldiğini anlatarak “5 ayrı üretim tesisi bulunan Türk Ytong’un büyüyen ve hızla yenilenen yapısına, genişleyen müşteri, ürün ve hizmet yelpazesine cevap verecek, yüksek performanslı yeni bir teknolojiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Türk Ytong, 5 farklı noktadaki üretim tesisi, 600 çalışanı ve 100'ü aşkın Yetkili Satıcısı ile sektörün en büyük gazbeton üreticisi konumunda.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)