AGT “Natura Parke Serisi”

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT “Natura Parke Serisi” ile hayata güzellik ve doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Natura Parke Serisi, AGT’nin diğer ürünleriyle mükemmel uyumlu olmasının yanı sıra Uniclic Kilit Sistemi ile de uygulama kolaylığı sağlıyor. Çok çeşitli renk ve model seçeneğine sahip koleksiyon, AGT süpürgelikleri ile mekanlara zenginlik katıyor. 1200 mm x 191 mm ölçülerine ve 8 mm kalınlığa sahip, E1 Sertifikalı ve 10 yıl garantili olan Natura Parke Serisi, yüzde yüz doğal yüzey işçiliğiyle de dikkat çekiyor.

AGT Natura Parke Serisi, trend yaratan renk ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Tasarımlarda ağaçların renk ve dokusundan yaralanarak hayat bulan Natura Parke Serisi, 12 farklı renk seçeneği ile ,tüm yaşam alanlarına ayrı bir enerji ve ışık katıyor.

Antalya Çam, Denizin pırıl pırıl mavisi ile yemyeşil çam ormanlarının uyumundan ilham alınarak tasarlandı. Özgün renk ve desenleriyle zeminlere yansıyor.

Şiraz Meşe, yüzyıllar boyunca bir sanat şehri olmuş Şiraz’ın sahip olduğu Pers kültüründen ilham alındı. Şiraz Meşe, kendine has rengi ve desenleri ile zeminlere, Şiraz kentinin sanatsal zenginliğini taşıyor.

Aksu Çam, Göller Yöresi dağlarının bereketi ve doğallığı, Aksu Nehri ile Akdeniz’e kavuşuyor. Aksu’nun zenginliği, Aksu Çam’ın renk ve desenlerinden ortaya çıkan farklı ve zarif dokunuşlarla, yaşadığımız mekanlarda fark yaratıyor.

Gri Meşe, Hayatın, ölümsüzlüğün, bilgeliğin ve hep genç kalmanın sembolünden yola çıkarak tasarlandı. Gri Meşe, görsel zenginliğini meşe yapraklarından, gövdesinden ve palamutlarından alındı.

Pasifik Çam, Pasifik Okyanusu’nun dev dalgaları çam ağacının özgün desenleriyle buluşuyor. Eşsiz renk zenginliği ve özgün çizgiselliğiyle Pasifik Çam, girdiği her mekana görsel bir şölen sunuyor.

Kanyon Meşe, nehirlerin akışlarıyla beslenen kıvrımları, toprağın yalın ve eşsiz renk tonları ile ortaya çıkan muhteşem deseni ile mekanlarınıza şıklık katıyor.

Alara Meşe, Alanya’nın en ünlü kalelerinden biri olan Alara’dan aldı. Alara Meşe, surları andıran deseni ve rengiyle girdiği her ortama, zamandan bağımsız bir doku katıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)