kibrID Material, Yeni Markası

Özgün koleksiyonları ve yenilikçi vizyonuyla mimar, iç mimar ve tasarımcıların ilk tercihi olan kibrID MATERIAL, yeni markası Bolefloor ile mekanlara yeni yorumlar getiriyor. Ağacın büyüme evresinde izlenen eğrisel uzunlukları parke döşemelerine yansıtan dünyanın ilk endüstriyel ölçekli parke üreticisi Bolefloor, mekan tasarımlarını eşsiz bir doğallıkla buluşturuyor...

Uluslararası tasarım ve dekorasyon markalarının seçkin koleksiyonlarını Türkiye’de satışa sunan kibrID MATERIAL, Hollandalı Bolefloor firmasının parke koleksiyonlarıyla mekanları şehrin mekanik ve endüstriyel dokusundan uzaklaştırıyor.


Firma ismini ağaç gövdesi anlamına gelen “bole” kelimesinden alıyor. Bolefloor ürün gamını genişletmek ve hayal dünyasındaki sonsuzluğu tasarımlara maksimum düzeyde yansıtabilmek amacıylaBoleform ve Curv8 opsiyonlarını sunuyor. Bu sayede ahşap dokuyu sadece zeminde değil tavan, duvar ve hareketli yüzeylerde de kullanıma uygun hale getiriyor.

Bolefloor parke döşemeleri samimi, doğal ve kişiye özgü olması istenen tüm iç tasarımlarda gerçeğe entegre edilmiş dokusuyla doğallığın hakim olduğu mekanlar oluşturuyor. Doku ve çizgilerini ağacın doğal gövdesinden alan döşeme parçaları eşsiz olup hiçbir parça bir diğeriyle benzerlik göstermiyor.

“Orman başına daha fazla zemin” sloganıyla ilerleyen Bolefloor, yanlızca estetik açıdan çekim gücü yaratmakla kalmayıp, optimizasyon teknolojisiyle doğal kaynakları koruyarak doğa dostu yaklaşım gösteriyor. İşlenmemiş ve cilalanmış yüzey seçeneklerinin yanı sıra eskimiş ve yıpranmış bir görünüm isteyenler için de fırçalanmış yüzey seçenekleri ile kişisel zevkleriniz, konsepte uyumluluğu ve kullanım alanı göz önünde bulundurularak seçiminize sunuluyor. Bolefloor parkeler, 600-3.000 mm. uzunluğunda ve 150-350 mm. genişliğinde üretilebilmekte olup, masif parkenin kalınlığı 20 mm, lamine parkeler ise 18 mm ve 13 mm kalınlığında satışa sunuluyor.

Marka Bolefloor, Boleform ve Curv8 adı altındaki üç ayrı ürün gamıyla; konutlar, ticari alanlar ve perakende satış alanları gibi birçok farklı alanda tasarımsal çözümler sunuyor. Doğa dostu misyonu ve eşsiz doğal dokusuyla mimar ve tasarımcıların beğenisini kazanan bu marka kibrID MATERIAL ile artık Türkiye’de...


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)