​Gökhan Avcıoğlu “Picks by Pros” Projesi

Gökhan Avcıoğlu’nun yaşam alanları için ilham kaynağı olacak seçimleri, 12 Kasım Perşembe günü Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında gerçekleştirilen davet ile stil tutkunlarıyla buluştu.

İstanbul, 13 Kasım 2015 – Crate and Barrel’ın Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları ile gerçekleştirdiği “Picks by Pros” projesi, Kasım ayında mimar Gökhan Avcıoğlu’nu ağırlıyor. Her ay farklı tarz ve uzmanlıktaki isimlerin seçimlerine yer verilen proje kapsamında, Gökhan Avcıoğlu’nun seçimleri 12 Kasım Perşembe günü Crate and Barrel Zorlu Center mağazasında gerçekleştirilen davet ile tanıtıldı.

Mimarlık eğitiminin ardından, 1994 yılında İstanbul'da Global Architectural Development (GAD) firmasını kuran Avcıoğlu’nun toprak tonlarının ön plana çıktığı seçimlerinde, tamamlayıcı olarak ahşap, bakır, altın ve hasır gibi malzemeler dikkat çekti. Davet için Gökhan Avcıoğlu’nun, 3 farklı boyuttaki ahşap evlerle tasarımını yaptığı “mini şehir” enstalasyonu, misafirlerin ilgi odağı oldu.

Gökhan Avcıoğlu ile Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından Özlem Avcıoğlu, Suzan-Turgut Toplusoy, Pervin Ersoy, Burcu Hattat, Dilek-Mustafa Toner, Gülden Büyükuçak, Evin Şaşmaz, Afet Karacan, Aslı Ersu, Mahmut Anlar ve Hakan Helvacıoğlu gibi isimler katıldı.

Dünya çapında ofis binaları, kamu ve ticari alanlar ile birlikte birçok konut projesine imza atan ödüllü mimar Gökhan Avcıoğlu’nın favori Crate and Barrel ürünleri, 01 – 30 Kasım tarihleri arasında Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde stil tutkunlarına ilham kaynağı oluyor.

Proje kapsamında, “Picks by Pros” etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise TOÇEV’e bağışlanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)