Hilti Yeni Ürün "SC 55W Kablolu Daire Testere"

İnşaat ve el aletleri sektörüne inovasyon harikası ürünler kazandıran jenerik marka Hilti, yeni ürünü SC 55W Kablolu Daire Testere ile yoğun ve zorlu uygulamalarda bile yüksek dayanıklılık ve kolay kullanım imkanı sunuyor. 2 saniye gibi çok hızlı bir sürede bıçak durdurma özelliği ve kesim çizgisini görmeyi kolaylaştıran LED ışığı ile maksimum güvenli bir performans sağlayan Hilti SC 55W Kablolu Daire Testere, her türlü günlük kullanım için ideal bir ürün olmasıyla tercih sebebi.

Dünyadaki tecrübesini Türkiye’ye de taşıyan Hilti, inovatif ürünlerine bir yenisini daha ekledi. İnşaatlardaki zorlu uygulamalar için güçlü bir performans gösteren yeni nesil Hilti SC 55W Kablolu Daire Testere, dayanıklı yapısıyla daha uzun bir ömür ve daha düşük tamir bütçesi vadediyor.

55 milimetre kesme derinliğine, patentli kesme açısı ön seçimine ve kesme derinliği ayarı için hassas ölçeğe sahip olmasıyla kullanım kolaylığı sağlayan Hilti SC 55W Kablolu Daire Testere, yoğun uygulamalarda dahi tüm parçaları için yüksek dayanıklılık sunuyor. 4.4 kilogram ağırlığı ve dönebilen toz çıkış noktası bulunan Hilti SC 55W Kablolu Daire Testere’de, düşmelere karşı daha yüksek dayanım için geliştirilmiş bıçak altı koruyucusu da mevcut.

Tüm Hilti rayları ile uyumlu döküm alt plakaya sahip olan Hilti SC 55W Kablolu Daire Testere, dar, dayanıklı ve ergonomik yapısıyla güvenli ve kolay bir kullanım deneyimine imkan tanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)