Aldom Mimari Sistemler Sapa Group Çatısı Altında

İtalya pazarının lider alüminyum yapı sistemi olan Aldom mimari sistemler, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Marmara Bölgesi lansmanı ile Sapa Group çatısı altında yeniden Türkiye’de.

Alüminyum yapı sektörünün önde gelen üreticileri ve karar vericilerinin katıldığı lansman, Sapa Building Systems Asya, Amerika, Afrika Başkan Yardımcısı Lionel Journe ve Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Genel Müdürü Çağdaş Taylan’ın da soruları yanıtladığı panel ile başladı. Lansmanda Aldom mimari sistem ürünlerinin özelliklerinin yakından incelenebilmesi için örnekler sergilendi ve teknik özellikler ile ilgili bir de sunum yapıldı.


Lansmanda Sapa Building Systems’in 4 ana markasından birisi olan Aldom’un, İtalya Milano’da 1973 yılında kurulduğu, 2013 yılında dünyanın en büyük ekstrüzyon firması olan Sapa Group çatısı altına girdiği ve Aldom’un tüm tasarımlarının, aksesuar üretiminin tamamının ve profil üretiminin büyük kısmının İtalya’da yapıldığı belirtildi.

Aldom, Türkiye’de, ithal malzemeden beklenen kaliteyi standart olarak ürünler de sunmak vizyonu ile yola çıkmıştır. Ürün yapısı ile bu kaliteyi, yüksek maliyetlere katlanmak zorunda bırakmadan sağlayabilmeyi hedeflemektedir. Müşterilerine daha yakın olmak ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, hizmetlerini direkt değil bölgesel distribütörler vasıtasıyla verecek olan Aldom markası, böylelikle daha müşteri odaklı, yalın ve hızlı olacak ve geniş müşteri ağına hizmet verebilecektir.

Çağdaş Taylan, Aldom markasının Türkiye yapılanmasının ilk aşaması olan Marmara Bölgesi distribütörlük oluşumunun Optimal Alüminyum ve Simin Yapı ile yapılan anlaşmalarla tamamlandığını, 2016 yılında tüm Türkiye yapılanmasını tamamlamayı hedeflediklerini dile getiriyor. Taylan, “Aldom ürünlerini yenileyerek ve yeni ürünler ekleyerek Türkiye’nin Pazar koşullarına uygun bir ürün portföyü oluşturduk. Aldom’un bünyesinde yer alan ürünlerin gerek performansı gerekse kolay erişilebilir ve rekabetçi yapısı ile piyasada eski konumunun da ötesine geçeceğine inanıyoruz.” diye ekliyor.

Sapa Yapı Sistem’in Türkiye’de kurulduğu günden itibaren pazar payını sürekli büyüten başarısının Aldom markasında da yakalanması bekleniyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)