​DuPont™ Corian® Charging Surface Çıktı!

Aralık 2015 – “DuPont™ Corian® Charging Surface” çıktı. DuPont, uluslararası "Endless Evolution" (Sonsuz Evrim) büyüme programı kapsamında Corian®'ın estetik ve işlevselliğini akıllı telefon ve tabletler için kablosuz şarj etme özelliğiyle birleştiren Corian® Charging Surface’i (Corian® Şarj Yüzeyi) piyasaya sunuyor. DuPont™ Corian® Charging Surface hem yaşam alanlarına hem de ortak alanlara pratik, güvenilir ve kurulumu kolay yeni bir çözüm getiriyor. Bu üründe kablosuz şarj özellikleri, indüksiyon teknolojisiyle geliştirilen modern bir cihazla sağlanıyor.

DuPont™ Corian®'ın teknik özellikleri, şarjın doğruca malzeme üzerinden iletilmesine izin veriyor. Bu özellik sayesinde, sistemi kurmak için yüzeyde delik açmaya gerek kalmadan şık bir görünüme sahip entegre şarj özellikleri sunan büyüleyici çözümler üretmek mümkün.

Bu çözümü konut projeleri veya ticari projelerinde kullanmak isteyen ev sahipleri, mimarlar, tasarımcılar ve firmaların DuPont™ Corian® Türkiye ile iletişime geçmeleri durumunda talepleri Corian® Quality Network iş ortakları ile birlikte değerlendiriliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)