Kanada Ashtonbee Koleji Kampüs Binası

Modern ve Geliştirilebilir bir Çevre Sunuyor

Ontario, Toronto’nun en köklü dört büyük kampüsünden biri olan ve Kanada’nın en geniş kapsamlı ulaşım teknolojileri eğimini veren Ashtonbee Koleji, hafif endüstriyel bir çevrede bulunmasıyla da önem taşıyor. Endüstrinin içinde yer alması kolejin teknolojik anlamda her zaman ilerlemeleri yakalamasını sağlıyor.

1970’li yıllarda kampüs ulaşım sıkıntıları, güvenlik problemleri ve altyapı sorunlarıyla boğuşmaya başladığında koleje talep oldukça azalmıştı.

Bu projenin amacı da kampüsü günümüz standartlarına taşıyarak bu kurumu şuanki güncel ve işlevsel haline getirmekti ve sonuç mükemmel oldu. Öğrencilerin akamedik programlarına en uygun şekilde, ekolojik ve çağımızın gereksinimlerine uygun hale getirilen koleje bir de yeni bir bina eklendi.

Eklenen yeni bina cam cepheleriyle modern ve geliştirilebilir bir çevre imkanı sunuyor, çevresine kurulacak yeni yerleşim birimleri ve yollar için de altyapı kurulumunu başlatmış bulunuyor. Kütüphane, çalışma alanları, ortak alanlar, derslikler ve spor salonu da yeni binaya eklenen alanlar arasında.

Mimarlar: MacLennan Jaunkalns Miller Architects
Yer: Toronto, ON, Canada
Yıl: 2014


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)