​Aden Konut Projesi, Çelik Yapı Sistemiyle Hayata Geçiyor

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor. İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi’nin ikinci etabı da çelik yapı sistemi sayesinde hızla tamamlanıyor.

Türkiye’nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara’da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor. Projede estetik ve konfor hafif çelik yapı sistemiyle sağlam temeller üzerine inşa ediliyor.

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpınarı Konut Projesi, sunduğu yatay yaşam konsepti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, çelik yapı sistemi ile az katlı yapılardan oluşan, özlenen mahalle kültürünün yeniden hakim olduğu, sokaklarında gökyüzünün görülebildiği estetik ve konforlu yaşam alanlarının oluşturulabileceğini kaydetti. Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nde de çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre %10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip yatay yaşam konseptinin oluşturulduğunu belirten Aydın, “Çok katlı binalarla hızla zayıflayan komşuluk ilişkileri Aden Konut Projesi’nde yatay yaşam konseptiyle yeniden canlanıyor” dedi.

Kentsel yaşam düzeyi yükseliyor

Çelik yapı ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesi’nin başta deprem olmak üzere tüm tehlikelere karşı da korunaklı olduğunu vurgulayan Mimar Bülent Aydın, çelik yapı sisteminin, depreme dayanıklılığı, estetikliği, konforu, yüksek izolasyon değerlerine sahip olması ve müstakil binalar öngören konsepti ile kentsel yaşam düzeyinin yükseltilmesi için vazgeçilmez olduğunun altını çizdi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)