Ideal Standard, "Blue Responsibility" İle Enerji Tasarrufu Sağlıyor

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan dünyanın lider markası Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Ideal Standard, Blue Responsibility çerçevesinde geliştirdiği teknoloji ve ürünlerle su ve enerji tasarrufu sağlayarak doğal kaynakların korunmasına ve kullanıcıların daha sağlıklı bir yaşam alanına sahip olmalarına katkıda bulunuyor.

21. yüzyılda, su kaynaklarının yönetimi sadece önemli olmaktan çıktı, çok önemli bir hal aldı. Su sarfiyatının yüksek ölçüde yapıldığı banyolarda, akıllı banyo ürünleri üzerinde uygulanan teknolojiler ile su kaynaklarının sürdürülebilirliğine olumlu katkıda bulunmak mümkün.

Bu sorumluluğun bilincinde olan Ideal Standard 1960’lı yıllarda, banyolarda devrim niteliğinde su tasarrufu sağlayan Seramik Disk Kartuş’u insanlığın kullanımına kazandırdı. 1995 yılında yenilikçi Eko Sistem’i sundu. 2003 yılında su ve enerjide %50’ye varan tasarruf sağlayan Click Kartuş teknolojisini duyurdu.

Sürekli gelişen banyo teknolojilerine yepyeni bir standart getiren Ideal Standard, bugün daha fazla tasarruf sağlayacak, çevreye duyarlı ürünler üretme. Böylelikle tüm yönleriyle tasarruf sağlama amacıyla hareket ediyor. Çünkü “Blue Responsibility” sadece yeşil bir dünya yaratmak değil, kaynakları ve bütçemizi de korumayı kapsıyor. Blue Responsibility ile Ideal Standard ürünleri su ve enerji tasarrufu sağlamanın yanı sıra tüketicilerin de beklentilerini karşılayarak onlar için ekonomik, hijyenik ve güvenilir bir yaşam alanı yaratıyor.

Click Teknoloji ile %50’ye Varan Su ve Enerji Tasarrufu

Ideal Standard, su basıncını koruyarak suyun akışını azaltan “Click Kartuş” sistemiyle %50’ye varan su ve enerji tasarrufu sağlıyor.

Blue Start Teknolojisi Tasarrufun Anahtarı

“BlueStart” teknolojisi ise batarya kolu orta konumda iken sadece soğuk su sağlayarak

su ve enerji dolayısıyla da para tasarrufu sağlıyor ve çevreye duyarlı olmasının yanı sıra tüketicilerin bütçelerine de destek oluyor.

Isı Kaybı Minimuma İniyor

Ideal Standard’ın geliştirdiği teknolojiler arasında yer alan termostatik kontrolü bataryalar ve akıllı sistemler ile lavabo bataryalarında ısı kaybı minimuma indirilerek istenilen sıcaklıktaki su anında kullanıcıya iletiliyor. Ayrıca Cool Body Teknolojisiyle termostatik yüzeyin ısınmasına izin verilmiyor, el yakmıyor ve maksimum güvenlik sağlıyor.

Su Tasarrufu

Tüm rezervuarlar çift kademeli su boşaltma sistemine sahip. Bu sistemle tam ve yarım su seçenekleriyle ihtiyaçtan fazla su harcanmayarak maksimum su tasarrufu sağlamaya yardımcı oluyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)