Eğitim Alanında Yenilikçi Bir Yaklaşım: Çelebi

Çalışma alanlarındaki tekdüzeliği kırmak adına farklı disiplinlere yönelik birçok tasarım sunan Koleksiyon eğitim sektörü için de ergonomik, işlevsel ve tasarım odaklı ürünler geliştiriyor. Koleksiyon’un güncel amfi-sıra sistemlerinden Çelebi konfor ile estetik kavramlarını eğitim ve konferans alanlarına taşıyor.

Koleksiyon, eğitim ve konferans alanlarına dinamizm getirmek, konforlu şartlar altında yeni deneyimler sunmak adına amfi-sıra sistemi Çelebi’yi geliştirdi. Kullanıcı odaklı bir tasarım dili taşıyan Çelebi, eğitim esnasında doğabilecek ihtiyaçları karşılayacak çözümleri içeriyor.

Yapısında elektrik prizi, UPS ve USB entegrasyonu olan modelleriyle güncel eğitim anlayışının değişmez ögelerini görsel bir uyum içerisinde sunuyor. Özel profile sahip metal ayakları aracılığıyla yerden masa tablasına ulaştırılan kablolama sistemi, ürün bütünündeki bu görsel uyumu destekliyor. 2’li veya 3’lü oturma ve masa birimlerinden oluşan sistem isteğe göre raf ve sepet alternatifleriyle üretilebiliyor. Oturma birimi özel mekanizmasıyla kullanılmadığı zaman asgari yer kaplıyor, bu özelliğiyle büyük alanlardaki geçişleri kolaylaştırıyor. Zemine monte edilme özelliği ile de güvenli bir kullanım yaratıyor.

Koleksiyon Studio tasarımı Çelebi; okullarda öğrencilerin, seminer ve konferanslarda katılımcıların rahat etmelerini sağlıyor, mimarların ve tasarımcıların projelerine de fark yaratacak dokunuşlar sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)