​VitrA "Good Design"

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı. VitrA; Terra Nova, Fango Mix, Deja Vu, Versus seramik serileri ve Memoria Black banyo serisiyle, “Good Design 2015” ödülünü almaya hak kazandı.

Temel yapı malzemelerinin, modern ve doğal renk paletiyle bir araya getirildiği porselen karo serisi Fango Mix, çağdaş binaların yaratılmasına yardımcı oluyor. Farklı boyutlarda sunulan koyu gri, beyaz ve Noce renklerine sahip seri, dış ve iç mekânlarda kullanılabiliyor.

El yapımı cotto görünümlü seramik serisi Terra Nova; vanilya, taba, siyah ve mokadan oluşan dört renk seçeneği ve büyük ebatlarıyla dikkat çekiyor. Doğal fonlara entegre edilmiş “patchwork” dekorlarıyla ise farkını ortaya koyuyor.

Damask ve geometrik desenlerin günümüzün teknolojileriyle yeniden yorumlandığı Deja Vu seramik serisi, doğal taş efektli fonla kullanılabiliyor. Altın baskılı dekor ve bordürleriyle, rafine ve şık bir alternatif sunuyor.

Silver Fantasy mermerini doğala en yakın tonlarıyla mekânlara yansıtan karo serisi Versus, döşendiği her ortamda minimal ve modern bir algı yaratıyor. Duvar karolarının yanı sıra porselen karolara da sahip seri zıtlıklardan besleniyor, büyük ebatlarıyla mekânlara ferahlık katıyor.

Memoria Black; değişik renkleri, parlak ve mat sır seçenekleriyle, banyosunda farklı bir stil arayanlara hitap ediyor. Seride bulunan ince kenarlı, dikdörtgen, oval ve yuvarlak formdaki lavabolar, mobilyalarla mükemmel bir uyum yakalıyor. Farklı ürünlerin bir araya getirilmesiyle oluşan ve mekana zamansızlık algısı katan Memoria Black tasarımları, doğal, estetik ve şık bir banyo isteyenlere hitap ediyor. Siyahın cazibesiyle ahşabın sıcaklığını harmanlayan seri, keskin hatlarıyla dikkat çekiyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)