Büyüme Başarısı Yakalayan Wilo Türkiye Yeni Hedeflere Koşuyor

Her kapasite ve enerji sınıfında gelişmiş pompa ve pompa sistemleri sağlayan Wilo, Türkiye’deki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Wilo’nun 2015 yılındaki faaliyetlerinin değerlendirildiği ve 2016 yılındaki hedeflerinin açıklandığı Hedef Paylaşım Toplantısı, 8-10 Ocak 2016 tarihlerinde Çanakkale’de Kolin Otel’de gerçekleştirdi.

Türkiye’nin dört bir yanından yetkili satıcıların ve Wilo Genel Merkezi’nden yetkililerin katıldığı toplantı Çanakkale Muharebelerinin bitmesinin 100. yılı dolayısıyla “Kahramanlar Beraber Parlar” temasıyla yapıldı. Ünlü sunucu ve belgesel yapımcısı Savaş Karakaş’ın sunuculuğunu üstlendiği toplantı, Çanakkale Zaferi ile ilgili kısa bir filmin gösterimi ve Karakaş’ın okuduğu bir savaş kahramanı hatıratının ardından başladı.

Wilo’daki Genel Müdürlük görevinin 10. yılında 10. Hedef Paylaşım Toplantısını yaptığını söyleyen Ercüment Yalçın, “Wilo Türkiye olarak 10 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz yerlere ulaştık. Şirketimizin organizasyonu mükemmel bir seviyeye geldi. Genel Merkezimizdeki her departmanımız ve her bayimiz kendi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Wilo Türkiye grubu büyüyor. Hiçbir sene bir öncekinden daha kolay olmuyor. Yerimizde durma lüksümüz yok. Gerçek anlamda sınırları zorlayarak çalışıyoruz, fark yaratıyoruz” dedi.

Son beş yılın rekoru geldi

Konuşmasında 2015 yılını değerlendiren Yalçın sözlerine şöyle devam etti: “Wilo Türkiye olarak inşaat sektöründen çok daha hızlı büyüyoruz. 2015’te de son beş yılın rekorunu kırarak büyümemize devam ettik.

360 derece kusursuz bir hizmet vizyonu

Konuşmasının önemli bir bölümünü müşteri memnuniyeti çalışmalarına ayıran Ercüment Yalçın, pompanın ötesinde bir hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. Yalçın şunları söyledi: ”Sadece kaliteli ürünle müşteriyi memnun etme dönemi geride kaldı. Bu dönemde modern teknolojileri ve yenilikçi uygulamaları, çok iyi bir müşteri deneyimi ile birlikte sunmak gerekiyor. Biz de Wilo olarak 360 derece kusursuz bir hizmet verme amacındayız. Kişiselleştirilmiş hizmetlerle müşterilerimiz için değer yaratmaya çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini her yıl yaptığımız araştırmalarla ölçüyoruz. Son yaptığımız memnuniyet anketinde 5 bin 500’den fazla görüşme gerçekleştirdik. Bununla yetinmeyerek Türkiye genelinde Wilo marka araştırması da yaptık. Her iki araştırmanın sonucunda da %95’in üzerinde beğeniye ulaştığımızı fark ettik.”

2 bin 100’den fazla kişiye eğitim

Wilo olarak sektörün gelişmesi için pek çok çalışma yaptıklarını, bu çalışmaların başında da eğitim etkinliklerinin geldiği belirten Yalçın şunları söyledi: “Her şeyin başı eğitim diyoruz. İşimizi iyi yapmak için daha kaliteli bir insan kaynağı ile yolumuza devam etmemiz gerektiğini biliyoruz. Kalifiye insan gücünü sağlamak için de eğitimler veriyoruz. Yetkili satıcı ve servislerimiz için teknik eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri veriyoruz. 2015 yılında verdiğimiz 123 eğitime 2000den fazla kişi katılım gösterdi. Türkiye’nin farklı illerinde seminerler düzenliyoruz. 2015’te sektörün bu anlamda en büyük etkinliklerine imza attık. Seminerlerimizle yaklaşık 1500 kişiye dokunduk. 2016 yılında da eğitimlerimize ve seminerlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”

Wilo’nun 5 kıtada aktif durumda olduğunu, dünya çapında 7 bin 500’den fazla kişinin çalıştığını belirten Ercüment Yalçın, Türkiye’de ise genel merkez çalışanları, 32 bayi ve 75 servis ile yaklaşık 1000 kişilik bir aile olduklarını söyledi.

8-10 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan Wilo Hedef Paylaşım Toplantısı’nda 2015’in başarılı yetkili satıcıları ödüllendirildi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)