“Yenilenebilir Enerji Semineri”

“Yenilenebilir Enerji Üretim Santrallerinde Enerjinin İzlenmesi, Enerji Üretiminin Tahmin Edilmesi ve Enerji Kalitesi Semineri” Schneider Electric ve Endoks iş birliğiyle 22 Aralık 2015 Salı günü Ankara Holiday Inn Çukurambar Oteli’nde gerçekleşti. Enerji piyasasından yoğun katılımın gerçekleştiği seminerde güneş enerji sistemleri ile ilgili sunumlar gerçekleşti.

Enerji yönetimi ve otomasyon alanında global uzman olan Schneider Electric ve güç kalitesi alanında yenilikçi çözümler sunan Endoks işbirliği ile “Yenilenebilir Enerji Üretim Santrallerinde Enerjinin İzlenmesi, Enerji Üretiminin Tahmin Edilmesi ve Enerji Kalitesi Semineri” 22 Aralık 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Enerji sektörünün ilgili tüm aktörlerini bir araya getiren seminerde Türkiye genelindeki Dağıtım Şirket Yetkilileri de hazır bulundu.

Seminer organizasyonuna, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ), Türkiye Elektrik İletim Şirketi Anonim Şirketi (TEİAŞ) ve Elektrik Dağıtım Şirketleri temsilcileri katıldılar. Program dahilinde TEDAŞ GES Şube Müdürü Bilal Şimşek “Güneş Enerji Santrallarının Elektrik Güç Kalitesi Üzerine Etkileri “ konulu oturumda değerli bilgiler paylaşırken, UBIMET Gmb’den Dr. Christian Kusmitsch “Meterolojik Veriler Kullanarak Güneş Enerji Sistemlerinde Üretim Tahmini” konusuyla ilgili bilgiler paylaştı. Program akışı Başarı Enerji’den İlker Yılmaz’ın “Güneş Enerjisi Sistemlerinde İzleme ve Kontrol İhtiyaçları” konulu sunumuyla devam etti. Ve son olarak organizasyona ev sahipliği yapan Schneider Electric ve Endoks Enerji Sistemlerinden; Tuğçe İşler ve Dr. Alper Terciyanlı “Yenilenebilir Enerji Üretim Tesislerinde Enerji Kalitesi İzleme” konusundaki bilgilerini aktardı.

Schneider Electric ve Endoks işbirliği ile düzenlenen ve katılımcıların yenilenebilir enerji konusunda yeni teknolojiler ve trendler hakkında yoğun olarak bilgilendirildiği seminerde yer alan dağıtım şirketleri yetkilileri de görüşlerini ve tecrübelerini katılımcılara aktardı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)