​GROHE "Eurocube Joy Batarya Tasarım Özellikleri"

GROHE Eurocube Joy sadece görünümü ile bile, gerçek bir tasarım klasiği. Net maskülen hatlara, dengeli ölçülere ve yüzde 100 kübik tasarıma sahip yapısı, adeta günlük olarak kullanmaya kıyamayacağınız kadar güzel olan bu batarya yelpazesinin mimari prestijini ortaya koyuyor. Ayrıca, GROHE FeatherControl ile ultramodern ve rahat joystick kullanım bu eşsiz tasarım ürününü benzersiz ölçüde hassas ve uzun ömürlü hale getiriyor. Eurocube Joy, popüler kübist Eurocube stilinin başarı hikayesini sürdürerek yelpazeye yerden küvet bataryalarının yanı sıra lavabo, küvet ve duşlar için joystick kontrolü de ekliyor.

En iyi haliyle kübizm

Batarya yelpazesi, yüksek kaliteli kübik tasarımda en üst noktayı temsil ediyor. Hassas kenarlar ve kusursuz yüzeyler tasarıma netlik sağlıyor. Tutarlı kare hatlar, kumanda kolu ve kaldırma çubuğunda bile kendini gösteriyor. GROHE FeatherControl Joystick teknolojisine sahip 29 mm kartuş, şaşırtıcı zarafete sahip bir batarya gövdesi sunuyor. GROHE’den Eurocube Joy, en yüksek tasarım standartlarını dahi karşılayarak sofistike lüksü makul fiyatlı hale getiriyor.

Tüy kadar hafif kumanda

Joystick kullanım sadece tasarımı ile değil, teknolojisi ile de özel. GROHE’nin tescilli GROHE FeatherControl kartuş teknolojisi bataryayı geniş bir hareket alanı içinde kullanmanın benzersiz ölçüde kolay ve ergonomik olmasını sağlıyor. Özel conta sistemi suyun kartuşa girmesini engellerken eşsiz kaplaması da uzun ömürlü rahat akış hızı ve su sıcaklığını güvence altına alıyor. Patentli tasarım joystickin sağlam şekilde yerine oturtulmasını sağlıyor. Ayrıca, GROHE de kartuş ömrünü daha da uzatabilmek için seramik disklerin yüzeylerini optimize edebiliyor. Sonuçta ise, ortaya benzersiz sağlamlık ile uygun bir fiyat etiketini birleştiren yüksek kaliteli bir batarya çıkıyor.

Tamamen kübik portföy

Eurocube Joy yelpazesi arzulanabilecek her şeye sahip. Lavabo için tek kumanda kollu bataryaların S, M ve XL boyutlarında temin edilebilmesi, mevcut veya tercih edilen lavabolar ile mükemmel şekilde eşleştirilebilmeleri anlamına geliyor. Ayrıca, en son ankastre montaj teknolojisi sayesinde sadece minimum montaj alanı gerektiren iki farklı çıkış ucu uzunluğuna sahip iki delikli duvara ankastre bataryalar da bulunuyor. Yelpaze aynı zamanda bir duş bataryası ile şelale havalandırıcılı bir duvardan küvet bataryasının yanı sıra joystick teknolojili bir yerden küvet bataryası ile de GROHE kübist tasarımlı bataryalar yelpazesini tamamlıyor.

Benzersiz fonksiyonellik ve saf kübik tasarım, yenilikçi joystick teknolojili Eurocube Joy portföyü batarya tasarımını yepyeni bir düzeye taşıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)