Mekanlara Geniş ve Ferah Bir Hava

VitrA, büyük ebatlı porselen seramiklerle çok farklı kullanım alanları için çözüm üretiyor. Seramikte büyük ebat kullanımı mekanlara geniş ve ferah bir hava katarken sadece rezidansiyel kullanımla da sınırlı kalmıyor. Tüm ticari alanlarda, dış cephe giydirme sistemlerinde, endüstriyel alanlarda, ofis ve alışveriş merkezi gibi yüksek trafikli mekanlarda pratik uygulama ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Aynı zamanda kötü hava şartlarına, eğilme ve kırılmaya, çizilme ve aşınmaya karşı üstün dayanıklılık sergiliyor. Derz aralıklarının azalması ve derzlerin küçülmesiyle de seramiklerin rengi ve deseni ön plana çıkarken, tasarıma yekpare bir görünüş kazandırıyor.

Terra Nova serisi, geometrik desenli romantik dekorları ve natürel renkleriyle, mekânlara farklı bir tarz katıyor. Sıcak ve çağdaş bir atmosfer yaratan serinin, 8 farklı desen alternatifi bulunuyor. Vanilya, taba, nero ve moka renkleriyle sunulan seri, kaydırmazlık özelliğiyle dikkat çekiyor.

Fango Mix serisi; doğal taş, ahşap ve betondan ilham alan dokuları; koyu gri, beyaz ve noche renkleriyle mekânlara taşıyor. 80x80 cm, 60x60 cm ve 22,5x90 cm boyutlarındaki seri; modern bir ortamı yaratılmak istenen tüm mekânlarda kullanılıyor.

Işıltılı yüzeyi ve parlak yansımalarıyla modern mekanlar yaratan Ultra, son yıllarda en çok tercih edilen antrasit, gri, vizon, krem ve moka renkleriyle sunuluyor. Bu yıl Red Dot ve Interior Innovation Award kapsamında ödüle layık görülen Ultra, 75x150 cm’ye kadar büyüyen boyutlarıyla kesintisiz ve estetik yüzeyler yaratıyor.

Doğal taş efektli fonla kullanılabileceği gibi, altın baskılı dekor ve bordürleriyle rafine ve şık mekanlar yaratan, mat yüzeyli Deja Vu duvar karoları, 33x100 cm ebadında fonlarıyla mağazalarda yerini alıyor. Geniş mekânlar yaratan, noce ve beyaz renkli Deja Vu serileri, zengin dekor alternatifleriyle tamamlanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)