Banyoda Bütünlük...

Bu teknolojinin, Duravit’in "c-bonded" olarak adlandırdığı yeni versiyonunda, etajerli lavabo ile lavabo altı dolap ünitesi bütünleşik bir düzen ile kusursuz bir şekilde bir araya getiriliyor.

Eksiksiz ve tam uyumlu birleşme teknolojisi sayesinde, bir bütün oluşturması amacıyla seramik ve mobilya aynı anda kullanılmakta. Lavaboda kullanılan malzemenin kalınlığı gizlenerek ve serin, pürüzsüz seramik ile ahşabın doğal yapısı arasındaki geçişte benzersiz bir his uyandırarak kenarları kusursuz hale getirildi.

Ancak, "c-bonded" olarak adlandırılan çözüm, sadece etkili bir görünüş ve dokunma hissine sahip olmakla kalmıyor aynı zamanda bu belirgin özelliği ve tasarım şablonunu hayata geçiren patentli özel seramik DuraCeram® ile yıpranmalara dayanıklı hale getirerek kullanım ömrünü de uzatıyor. Yan taraflarda yer alan büyük rafların oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra pürüzsüz, kusursuz yüzeyleri sayesinde de hızlı ve kolay temizleniyor. Duravit, c-bonded teknolojisini ilk olarak Darling New tasarımcı serisiyle ve L-Cube mobilya programı ile birlikte kullanmıştı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)