​Mimarlara İlham Veren Asansörler

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Türkiye başta olmak üzere İsrail’de Amot Atrium Kulesi, Almanya’da Westhafen Kulesi, İrlanda’da Dublin Havaalanı, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı, Bahreyn’de bulunan Dünya Ticaret Merkezi, Fransa’da Tour Carpe Diem Kulesi, Avustralya’da Sidney Opera Evi ile Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire ve Finansbank Kristal Kule için asansör üreten Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Sadece seçkin mimarisiyle değil, özel tasarım yapabilme yeteneğiyle de mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler tasarlayan Otis Türkiye, Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı için yapılan tamamı cam kabinlerin yanı sıra mermer zemin, altın kaplama çağırma butonları ve özel taleplere yönelik tasarım kapasitesiyle mimarların tercihi oluyor.

Türkiye’deki fabrikamızda özel tasarım yapabilme yeteneğine sahibiz

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, Türkiye ile birlikte farklı coğrafyalardaki prestijli yapılar için, mimarların yaratıcılıklarına hitap eden ürünler tasarlayıp geliştirmeye devam edeceklerini belirtiyor. Otis’in emniyet ve kalite garantisi ile birlikte yüksek performans sunmasının yüksek binalarda tercih edilmesinde büyük önem taşıdığını vurgulayan Özgür Aren, Türkiye’de üretim yapmanın avantajlarını şöyle sıralıyor: “En gözde projelere imza atan mimarların Otis Türkiye’yi tercih etme nedenlerinden biri de, özel tasarım yapabilme yeteneğimizdir. Türkiye’de üretim yapan global bir firma olarak, fabrikamızla yakın temas halinde olmamızın da avantajıyla çok özel tasarımlara imza atıyoruz. Deneyimli mühendis kadromuzun hayata geçirdiği yenilikçi ünitelerle; apartmanlardan gökdelenlere, alışveriş merkezlerinden metro istasyonlarına, havaalanlarından hastane, otel ve kamu binalarına kadar geniş bir yapı grubunun, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol ihtiyacını karşılıyoruz.”

‘Double Deck’ ve ‘Compass’ ile asansör kuyruğuna son

Binalardaki ulaşımı hızlandırarak kullanıcıya vakit kazandırdıklarını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Aren, sektöre getirdikleri yenilikleri, “Bugün asansör sistemlerinde geldiğimiz son teknolojiyi en yeni projelerde hayata geçiriyoruz. 1 saniyede 7 metre katederek ‘Türkiye’nin en hızlı asansörü’ unvanını elde eden ‘Double Deck’ asansörlerimizle ilklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. ‘Double Deck’ sistemi ile birlikte kullanıcıyı tanıyan ‘Compass’ sistemiyle de, yoğun binalarda oluşan uzun asansör kuyruğuna son veriyoruz” şeklinde özetliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)