​ThyssenKrupp Teknoloji Üreten Bir Grup

Alışveriş merkezlerinde gerek asansörler ve gerekse yürüyen merdivenlerin büyük önemi var. Bu hem alışveriş merkezi ziyaretçilerinin konforlu ve güvenli ulaşımlarını sağlamak ve hem de alışveriş merkezlerinin prestiji açısından geçerli.

AVM projelerinde asansör ve yürüyen merdivenin önemi

Alışveriş merkezlerinde gerek asansörler ve gerekse yürüyen merdivenlerin büyük önemi var. Bu hem alışveriş merkezi ziyaretçilerinin konforlu ve güvenli ulaşımlarını sağlamak ve hem de alışveriş merkezlerinin prestiji açısından geçerli. Yoğunluk ve sirkülasyonun fazla olduğu alışveriş merkezi ortamında, sürekli ve çok sayıda yolcuyu taşıyabilme kapasitesi yürüyen merdivenleri vazgeçilmez yapıyor.

Asansörler ise özellikle, çocuklu, bebek arabalı kişiler, yaşlılar ve engelliler için güvenli bir ulaşım aracı niteliğinde. Bir alışveriş merkezinin işletmesi açısından bakarsanız, ziyaretçilerin hızlı bir şekilde ve rahatça dolaşımını sağlamak ticari açıdan da elbette olumlu bir ekti yaratıyor. Mesafelerin gün geçtikçe uzadığı daha büyük ve daha yükseğin yaygınlaştığı günümüzde bir alışveriş merkezinin bu konforu sunması müşteriler için AVM’nin cazibesini artırmaktadır.

I-walk isimli yürüyen bant sistemi; yenilikçi ve çevreci olmasının yanı sıra kuyu gerektirmeden mevcut zemin üzerine uygulanabiliyor.

Alışveriş merkezi yatırımcıları ve bilinçli tüketiciler kalite ve markanın güvenilirliğini ön planda tutuyorlar. Estetik unsurlar başka bir önemli nokta. Malzeme veya tasarımda farklı talepler olabiliyor.

Yoğun kullanımdan dolayı AVM’lerde kullanılan ünitelerin çok az arıza yapması ve müşteri trafiğini olumsuz etkilememesi, arıza durumunda hızlı müdahale gerekiyor. Bu nedenle kullanılan ürünlerin kalitesi, sürekliliği, servis organizasyonunun yaygınlığı çok önemli.

Ancak alışveriş merkezilerindeki bir diğer öncelik de kısa temin süreleri. İnşaat projelerinde yürüyen merdiven ve asansörler montajı son aşamalarda gerçekleştirilen işlerden ve yatırımcının artık inşaat çalışmalarını biran evvel tamamlama ve ticari faaliyete başlama beklentisi oluyor. Erken aşamada yatırımcı ile bir araya gelip dizayn konusunda birlikte çalışmak hem müşteriler hem de bizim için önemli.

ThyssenKrupp teknoloji üreten bir grup

Yenilikçi ürünler bizim en güçlü yönlerimizden biri ve bu konudaki yatırımlarımız sürekli olarak devam ediyor.

Örneğin; I-walk isimli yürüyen bant sistemi yenilikçi ve çevreci olmasının yanı sıra kuyu gerektirmeden mevcut zemin üzerine uygulanabiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)