​Akıllı Erişim Çözümleri İle Harika Bir Alışveriş Deneyimi

Schindler asansörleri, yürüyen merdivenleri ve yürüyen bantları rejeneratif tahrik sistemleri kullanırlar ve değiİşen trafik taleplerine göre ayarlanırlar. Bu da onları özellikle alışveriş merkezi projelerinde daha çok tercih edilir hale getirir.

Dünya nüfusu hızlı bir şekilde artış gösterirken giderek daha fazla sayıda insanın şehirlerde yaşamaya başlamasıyla kentleşme de aynı oranda artıyor. Bu durum, çok daha etkin ve yenilikçi erişim çözümlerine sahip çok katlı binalara yönelik bir ihtiyaç oluşturuyor. Schindler 7000 asansör, giderek artan dünya nüfusu ve bunun paralelinde ihtiyaç duyulan çok katlı binalarda etkin ve yenilikçi erişim çözümleri sağlama konusunda dünya genelinde bir üne sahip. Mega şehirlerde, insanların dikey seyahati için önemli sorunlar teşkil eden devasa gökdelenler var ve Schindler uzun yıllardır bu zorlukları çözmeye kendisini adamıştır. Schindler 7000 asansörler, dünyanın en uzun binalarında milyonlarca insanı; hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde taşımakta.

Schindler 5500 ise, esnek yerleşim özelliği sayesinde binalardaki kullanım alanlarının verimli değerlendirilmesine imkan tanıyor. Sessiz çalışmasının yanı sıra, binalardaki karbon salınımını azaltmaya yardımcı üretim teknolojisi ile Schindler 5500, aynı zamanda ihtiyaca uygun tasarım seçenekleri sunuyor. Schindler 5500 ile dünya genelinde yapılan montajlar, bu yeni asansörün esneklik, dayanıklılık ve güvenilirlik açısından yüksek performans gösterdiğini doğruluyor.

Akıllı erişim çözümleri ile harika bir alışveriş deneyimi
Schindler olarak, insanların hareketliliğini sürdürme ortak amacını paylaşıyoruz. Özellikle hafta sonları yoğun saatlerde, yürüyen merdivenlerimiz ve asansörlerimiz, insanları varış yerlerine hızlı bir şekilde taşır, böylece insanlar alışveriş yapmaya daha fazla zaman ayırabilirler.

Hızlı iş
Zaman duyarlı alışveriş projelerini gerçekleştirmek Schindler’de bir gelenektir. Yıllar boyunca Schindler, dizaynı, kapasiteleri planlamak ve enerji tüketimini azaltmak için kalitesi kanıtlanmış araçlar geliştirmektedir. 

Verimli Çalışma
Bazen görmedikleriniz en önemli olanlardır. Schindler asansörleri, yürüyen merdivenleri ve yürüyen bantları rejeneratif tahrik sistemleri kullanırlar ve değişen trafik taleplerine göre ayarlanırlar. Bu da onları özellikle alışveriş merkezi projelerinde daha çok tercih edilir hale getirir. Schindler erişim çözümleri, yüksek verimliliği düşük çevresel etki ile birleştirir.

Biz ürünlerimizi sadece birer makine olarak değil aynı zamanda binalara hareket ve estetik sağlayan tamamlayıcı unsurlar olarak da görmekteyiz. Bu bağlamda inovasyon ve estetiğe önem vererek her geçen gün  müşteri memnuniyet seviyemizi daha da artırmayı hedefliyoruz.

Herşeyden Önce İş Güvenliği
İş güvenliğini; çalışan ve yolcu güvenliği olmak üzere iki aşamada sağlıyoruz. Çalışan güvenliğini ve dolayısıyla da güvenliğin devamlılığını sağlamak adına Schindler Pasaport uygulamasını geliştirdik. Schindler Pasaport (kimlik kartı) ile amacımız bireysel eğitimleri kayıt altında tutarak yalnızca konusunda eğitim almış kişilerin sahaya çıkmasını ve ilgili süreçlere müdahele etmesini sağlamaktır. Böylece sahadaki kaliteyi de artırmış oluyoruz.

Yolcularımız güvencemiz altında
Hedefimiz, sektörün standart belirleyen lider bir firması olarak ülke kanun ve yönetmeliklerinin gerektirdiği tüm şartları sağlamanın ötesine geçmek. Bu sebeple montajını tamamladığımız tüm asansör ve yürüyen merdivenlerimizin müşterilerimize teslim etmeden önce yürülükteki standartlardan daha üstünde kabul kriterleri olan SAIS (Schindler CE Sertifikasyonu kabul kriterleri) testi uyguluyoruz. Bununla da kalmayıp bakım portföyümüzdeki ünitelere her yıl ve beş yılda bir oldukça kapsamlı güvenlik testleri (CPSI: Conformity of Periodic Safety Inspection)  uyguluyor ve gerektiğinde  düzeltici aksiyonlar alıyoruz. Yönetmelikler bunu gerektirmiyor, ancak tüm Schindler organizasyonlarında olduğu gibi Türkiye’de de Schindler standartları gereği ekstra zaman, enerji ve maliyete aldırmaksızın çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini %100 garanti altına almak için tüm gayretimizi gösteriyoruz.

Tüm ticari ve teknik faaliyetlerimizi kanun ve yönetmeliklerin yanısıra etik kurallar çerçevesinde yürüterek eşit rekabet koşullarında son derece başarılı sonuçlara imza atıyoruz. Buna ilave olarak firmamızda periyodik bakım kapsamındaki Schindler asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bantlarına binen her şahısı “ürün sorumluluk sigortası kapsamında” sigortalıyoruz.




Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)