Zehnder Stratos Radyatör Mükemmeli Arayanlar İçin Tasarlandı!

Minimalist tasarım, maksimum performans!

Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan Zehnder’in yaşam alanlarına farklılık katan kahramanı Stratos, kısa tepki süresi ile iç mekanların hızla ısınmasını, yüksek ısıtma gücü sayesinde ise büyük yaşam alanlarının ısınması için olağanüstü bir performans sergiliyor. Yenilikçi lazer kaynaklı kanatçıkları sayesinde geliştirilmiş yüksek ısı kapasitesine de sahip olan Stratos, evinize sıcacık bir dokunuş yapıyor.

Baktığınız her yerde sadece manzaranızı göreceksiniz…

Evinizdeki en rahat koltuğa oturdunuz ve pencereden dışarıyı seyredeceksiniz… İşte bu anlarda görmek istediğiniz tek şey muhteşem manzaranızdır. Zehnder Stratos, kompakt yapısı sayesinde çok az yer kaplayarak, düşük yüksekliği ile radyatör zeminine kadar inen pencereler ve komple cam cepheler için ideal bir çözüm oluyor. Evinizde yaşadığınız her andan zevk almanız için tasarlanan Stratos ile artık pencerenizin manzarası kapanmayacak ve evinize bir kez daha aşık olacaksınız.

Kışı yaşamak için sabırsızlanacaksınız! 

Kalitesinden asla ödün vermeyen Zehnder Stratos, kış mevsiminden hoşlanmayanlara bile fikir değiştirtecek. Mükemmel özellikleri ile hem yapı profesyonellerinin hem de evlerine sıcacık, farklı ve mutlu bir dokunuş yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Stratos, sonsuz renk seçeneği ile de her ortama ve dekorasyona uyum sağlıyor. Opsiyonel olarak, alttan gizli bağlantı için, kaynaklı ayak konsolları bulunan ve isteğe bağlı olarak peteklerin üzerinin ızgarayla örtülmesine olanak sağlayan Stratos, duvara veya zemine montaj için uygun sabitleme sistemine sahip olmasıyla da yaşam alanlarının her köşesinde kendine uygun bir yer buluyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)