Çatınızdan Elektrik Üretmek İçin Braas InDaX Ankastre Fotovoltaik Sistem

Braas Çatı Sistemleri, çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile geniş solar ürün gamını tüketicilerine sunuyor. Yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Braas; güneş enerjisini kullanarak hijyenik sıcak kullanım suyu temini ve havuz suyunun ısıtılmasını sağlayan termal kolektörlerin yanı sıra fotovoltaik paneller ile güneş enerjisinden elektrik üretimini de sağlıyor. Braas solar fotovoltaik ürün gamında tam su sızdırmazlık özelliğine sahip, yüksek verimli ürünü InDaX Ankastre Fotovoltaik Paneli tüketicilerine sunuyor.

Braas tarafından eğimli çatılar için üretilen InDaX Ankastre Fotovoltaik Sistem, güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlayarak bir evin enerji giderlerinde önemli miktarda tasarruf sağlayabiliyor. Braas uzmanlığı ile her ayrıntısı titizlikle tasarlanmış bir mühendislik çözümü olan InDaX Ankastre Fotovoltaik Sistem, çatıya tam ankastre yapısı ile estetik açıdan yapıya değer katıyor. Bindirme şeklinde dizilen panellerin pozisyonu ve bu uygulama için geliştirilmiş çerçeve sistemi sayesinde, her bir panelin alt kısmında optimum havalandırma sağlanıyor ve en üst seviyede enerji verimi elde ediliyor.

Braas’ ın Almanya’da bulunan teknik merkezinde en zorlu hava koşulları göz önüne alınarak yapılan rüzgar tüneli testlerini başarıyla geçen InDaX Ankastre Fotovoltaik Paneller, patentli bir ankastre tasarıma sahip. Aşırı yağış, şiddetli rüzgar, kar, tipi fırtınaları ve yüksek sıcaklık gibi bütün dış etkilere karşı maksimum güvenlik sağlayacak şekilde üretilen InDaX Ankastre Fotovoltaik Sistem, modüler tasarımı ile de dikkat çekiyor. Sistem, bileşenlerinin az sayıda olması ve hafifliği sayesinde hızlı ve kolay montaj imkanı sunuyor.

InDaX Ankastre Fotovoltaik Paneller, CE belgesine sahip olup ilgili tüm standartlara göre sertifikalandırılmış ve tescil edilmiştir. Güneş enerjisinde oldukça geniş bir ürün gamı ile hizmet veren Braas Çatı Sistemleri, yeni nesil ürün ve çözümlerin yanı sıra keşif, montaj, verimlilik analizleri gibi mühendislik hizmetlerini de bir arada sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)