“Ahşabın-Grinin Bien Tonları”

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı.

Geleceği tasarlayan Bien, yeni hayatların trendlerini belirlemeye devam ediyor. Yenilikçi ve öncü bir marka olarak konumlanan Bien, 2017 yılının trendlerini koleksiyonu ile açıkladı. Bien Seramik önümüzdeki yıla damgasını vuracak olan renk tonlarını doğal renkler olarak tanımladı. Ahşap görünümlü karolarla bir ormanın insana dokunan sıcaklığını hissettiren Bien gri karolarla soylu bir havanın hakim olacağını dile getirirken doğaya olan hayranlığını, inancını gözler önüne serdi.

Bien’in doğal ve ahşap tasarımlarından gözde örnekler
Ahşap desenleri ile samimi bir ortam vadeden Iron Wood’un farklı renk seçeneği özgür seçimlere imkan tanıyor. Ağacın, ahşabın insana olan yakınlığını yaşam alanlarına taşıyor. Dune Serisi ile doğal taş görünümünün parlaklığını kullanıldığı alanlara yansıtan Bien mekanlarda kendi başınalığı, mesafeyi koruyan bir samimiyeti çağrıştırıyor. Mat yüzeyler… Natürel tonlar… Bien, Knossos ile duvardan zemine yaşam alanlarınızda sade bir şıklık elde edebilirsiniz. 

Ve Bien Gri’leri…

Gri tonlarda geniş bir ürün yelpazesi olan Bien’in Wavy Serisi de içinde mavi tonları barındıran sıcak gri yüzeylere güzel örneklerden. Sirius Serisi ise kahve tonlarını taşıyan Bien grilerinden. Panaroma Serisi diğer renk seçenekleri ile kombine edildiğinde ortama farklı bir dinamizm getiriyor. Dream Serisi’de yaşam alanlarında fark yaratmak isterseniz tercih edebileceğiniz tasarımlardan.
Bien Beton ve Kies Serileri özellikle dış mekanda kullanılan ortamda beton havası yaratan gri tonlarındaki çalışmalarından. Toros Serisi iç ve dış mekanlarda tercih edilirken, dış mekan tercihi olan Quartz Bien’in ödüllü ürünlerinden. Clinker’da grinin tüm gücünü elinde tutan tasarımlardan.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)