Bosch Termoteknik Ortadoğu ve Kafkasya Satış Ekibi Eğitimi

Bosch Termoteknik, Ortadoğu ve Kafkasya bölgesindeki satış departmanları için Endüstriyel Kazanlar Servis Yetkilendirme Eğitimleri düzenledi.

Enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçilerinden Bosch Termoteknik, 2020 vizyonu çerçevesinde, gelişim odaklı çalışmaları kapsamında eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede Ortadoğu ve Kafkasya bölgesindeki satış departmanı çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Endüstriyel Kazanlar Servis Yetkilendirme Eğitimleri, Almanya’nın Gunzenhausen kenti ve Ankara’da gerçekleştirildi.

Bilgi paylaştıkça çoğalır

Bosch Termoteknik yetkilileri olarak, “Bilgi paylaştıkça çoğalır’ yaklaşımımızla tecrübelerimizi bayilerimiz ve servislerimiz ile paylaşarak, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde satış yapan firmaların kendi organizasyonlarını oluşturmalarına, müşterilerimize daha hızlı hizmet vermelerine ve müşteri memnuniyetini artırmalarına destek sağlıyoruz. Ayrıca fark yaratan çalışmalarımızla müşteri beklentilerinin ötesine geçen, kaliteli hizmetler sunan, güvenilir yetkinlik merkezi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)