‘Daire Kartal’, Kale Kalitesi ve Tasarımı İle Fark Yaratıyor

Türkiye’de yapı ürünleri sektörüne öncülük eden Kale Grubu’nun 60 yıla varan birikimini gayrimenkul sektörüne yansıtan Bodur Gayrimenkul; ilk projesi ‘Daire Kartal’ın tasarım detayları ile dikkat çekiyor. 

“Evim Benim Kale’m” sloganıyla kamuoyuna duyurdukları ‘Daire Kartal’ın, Kalekalitesini yansıtan bir proje olduğunu vurgulayan Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, deniz ve Adalar manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan projemiz, hem yatırım hem de yaşamak için ideal bir fırsat sunuyor” dedi.

“Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerini bu projede kullanıldı”

Daire Kartal’ın iç dekorasyonu ve malzeme kalitesinin insanların bu projeyi tercin etmesinde önemli bir rol oynadığını belirten Bahadır Kayan, şöyle konuştu: “Gayrimenkul sektöründe özellikle ‘ince iş’ olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar, yapıştırıcılar gibi çok sayıda yapı malzemesinin en iyilerini, zaten 60 yıla yakın bir süredir Kale Grubu sunuyor. Çok önemli bir alandır gerçekten de ‘ince iş’ dediğimiz… Beton, demir, tuğla ve pencerelerin dışında neredeyse her şey, Kale Grubu markaları tarafından üretiliyor. Bir projede ‘ince iş’ çok önemli çünkü kullanıcının en çok iç içe yaşadığı alanları biz yapıyoruz. Daire Kartal’da, Kale Grubu’nun inşaat sektörüne sunduğu Kalebodur, Çanakkale Seramik ve Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerini kullandık. Özellikle projemizin iç dekorasyonu ve malzeme kalitesi de insanların tercihinde önemli bir rol oynuyor. Biz de dairelerimizin oturum amaçlı alındığını görmekten ayrı bir memnuniyet duyuyoruz.” 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)