Yeni Yapıların Gözdesi Yüksek Performanslı Otis Asansörleri

Türkiye’de  bulunan üretim tesisleri sayesinde ürettiği özel tasarım yenilikçi asansörleriyle sektörde fark yaratan Otis Türkiye, kullanıldığı her yapı için önemli avantajlar sağlayarak, müşteri tercihinde ilk sırayı alıyor. 

Yüksek performanslı Otis asansörlerinin günümüzde inşa edilen yapılarda özellikle tercih edildiğini belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Türkiye’de üretim yapan global bir firma olarak, kendi fabrikamızda özel tasarım yapabilme yeteneğine sahibiz. Deneyimli mühendis kadromuzun hayata geçirdiği yenilikçi ünitelerle; konut projelerinden gökdelenlere, alışveriş merkezlerinden metro istasyonlarına, havaalanlarından hastane, otel ve kamu binalarına kadar çok geniş bir yapı grubunun asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol ihtiyacını, emniyet ve kalite garantisiyle karşılıyoruz” dedi. 

‘Neden Otis?’ sorusuna 6 adımda cevap

Özgür Aren, Otis Türkiye olarak, ‘doğru projelendirme’, ‘doğru malzeme’, ‘kaliteli üretim’, ‘zamanında teslim’, ‘kaliteli montaj’ ve ‘profesyonel servis’ şeklinde 6 adımda özetledikleri çalışma sistemiyle, asansör sektörüne öncülük ettiklerini kaydetti. 

Otis Türkiye sunduğu çözümlerle fark yaratıyor

Asansör sektörüne öncülük ederek, müşterilerine her aşamada farklı avantajlar sağlayan Otis Türkiye’nin katkıları, en başta mimari ofislere, proje çizim aşamasında çözüm sunarak başlıyor. Olması gereken kuyu derinliği, kuyu dibi ve kuyu üstü ölçüleri hakkında teknik önerilerinde bulunan Otis, ayrıca Türkiye’de üretim yapmasının avantajıyla, mimari ofislerine sunduğu kabin içi dekorasyon çözümleriyle de fark yaratıyor. 

İleri teknolojiyle üretim, kusursuz montaj

Otis Türkiye, başta alışveriş merkezleri olmak üzere birçok yapıda, yürüyen merdivenlerin yerleşim stratejileri ile ilgili önerilerde bulunuyor. Kullanıcı odaklı yerleşimleri tavsiye ederek, çapraz, makas gibi seçenekleri da hayata geçiriyor. Bina türüne göre asansör önerilerini yapan Otis Türkiye; elektrikli, hidrolik, makine daireli, büyük taşıma kapasiteli, Compass Akıllı Yolcu Yönlendirme Sistemi, EMS Panorama (Asansör İzleme ve Yönetim Sistemi) ve Double Deck (Çift Katlı Kabin) gibi özel çözümlerini de devreye alarak üretim ve montajı kusursuz gerçekleştiriyor. 

Otis deneyimiyle bina trafik analizi 

Otis Türkiye, ayrıca bina tipine göre trafik analizi yapıyor. Otis’in 150 yılı aşkın bilgi birikiminin yansıması olan bu raporlama sistemi, müşterileri ve sektördeki diğer firmalararasında en gerçekçi sonuçları veriyor. Sistem içinde statik analizler, kullanıcı odaklı analizler ve sistem performansı değerlendiriliyor. Statik analiz sistemi içinde, statik, asansörün ortalama tek sefer süresi, hedefe varış süresi ve 5 dakikada hedefe ulaşan yolcu sayısına bakılıyor. Üniteler kullanıcı konforu açısından değerlendirilirken de ortalama bekleme süresi, ortalama hedefe varış süresi ve bu sürelerin toplamına bakılıyor. Sonuçların değerlendirilmesiyle müşterilere en verimli çözümler sunuluyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)