Dekorasyonda Şıklığı ve Estetiği Buluşturan Kastamonu Entegre, Intermob Fuarının İlgi Odağı Oldu

Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin global markası olan Kastamonu Entegre, bu yıl 19.su düzenlenen, Almanya ve Çin’den sonra dünyanın 3. büyük fuarı olan “Uluslararası Intermob Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi” fuarında yerli ve yabancı müşterileri ağırladı.

Hayat Holding’in çok uluslu iki büyük şirketinden biri olan Kastamonu Entegre, ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticisi olarak, İntermob Fuarı’nda dikkat çeken standıyla, 5 gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kiosk ve digital ekranlar kullanılarak yapılan ürün sunumları, Intermob hatırası fotoğraf köşesi, ürün displayleri içeren çift katlı stant ziyaretçiler tarafından çok beğenildi.

Kastamonu Entegre, İntermob Fuarı’nda, ileri teknolojiyle üretilerek standartların üzerinde bir kalite, görünüm ve şıklık sunan ürünlerini yenilik ve tasarımda fark arayan alıcılarla buluşturdu. Fuarda öne çıkan yenilikler arasında, “Register emboss yüzeyli” laminat parke üretimi, şehir konseptli ve derzli olarak üretilen “Urban” parke serisi, melamin kaplı ürünler
için geliştirilen 62 yeni renk ve 5 farklı yüzey içeren “Reflection” serisi bulunuyor. Kastamonu Entegre’nin fuarda en çok ilgi çeken ürünleri arasında digital baskılı mat ve parlak GlossMax ürünleri oldu. Uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları sonucu üretimi gerçekleşen 2.10 m eninde dekoratif parlak yüzeyli GlossMax ürünleri ile Kastamonu Entegre, bu genişlikte ürünü pazara sunabilen dünyadaki ilk ve halen tek şirket. 

Yurt içi ve yurt dışında katıldıkları fuarlarda gördükleri yoğun ilgiden memnuniyetini belirten Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız şunları söyledi: “Sektörün gücünü yansıtan ve küresel anlamda bağlantıları güçlendiren bu fuarda, bu yıl da yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Sektörün önemli temsilcilerini ve girişimcilerini bir araya getiren en önemli platformu olan İntermob, pazar arayışlarının ve küresel rekabetin kritik önem kazandığı günümüzde, şirketlere yurtdışından yeni ve nitelikli müşteriler kazanma fırsatını da tanımış oluyor. Kastamonu Entegre olarak mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu, her gün 3.000 konuta zemin sağlayacak laminat parkeyi, mobilyası için gerekli ahşap paneli ve iç kapısı için gerekli kapı paneli üretiyoruz. Günde 500 TIR levha üretip Amerika’dan Çin’e kadar 93 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.” 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)