Berker by Hager İle Evde Sınırsız Konfor ve Fonksiyonellik

Akıllı bina teknolojilerinde global lider Berker by Hager, teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeniden şekillenen yaşam standartlarını KNX sistemi ile kontrol altına alıyor. Akıllı cihazlar vasıtası ile günlük yaşama entegre olan KNX sistemi, enerji yönetimi, yüksek konfor standartları, uzaktan erişim gibi kullanım kolaylıkları ve avantajları ile lüks olmaktan çıkıp gereklilik haline geliyor.

Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, teknoloji ve fonksiyonelliği ön planda tutan KNX sistemiyle yaşam alanlarının tüm fonksiyonlarını tek tuşla takibe alıyor. Sistem dahilinde elektrik üzerine her şey ara yüz ile birlikte bir cihazda toplanarak konforlu hale getiriliyor. Teknolojik ve endüstriyel altyapısı ile dünya devi konumunda olan Alman markası Berker by Hager, sistem ile uyumlu anahtarları ile estetik ve tasarımın gücünü birleştiriyor.

KNX teknolojisi ile isteğe göre şekillenen sonsuz çözümler

Hayatı kolaylaştırmasının yanı sıra enerji tasarrufu sağlayabilen KNX sisteminin ilk temsilcilerinden Hager Group’a bağlı olan Berker, teknolojiyi maksimumda kullanan modülleri ile akıllı bina sektöründe çığır açıyor. Bugün tüm firmalarda uluslar arası standart haline gelen KNX sistemi, kullanıcıların ihtiyaç duydukları modüllere göre sürekli geliştirilebiliyor. Sistem; daireler arası görüntülü & sesli görüşme, yönetim duyurularını anında takip, teknik, taksi, vale, kuaför, temizlikçi gibi hizmetlere hızlı ulaşım, aydınlatma, dim, perde-panjur, iklimlendirme ve müzik sistemi kontrolü, önceden ayarlanan ‘hoş geldin’ ve ‘güle güle’ senaryoları gibi hizmetleri barındırabiliyor. Müşteri talebine göre farklı senaryolar da geliştirilebilmesinin yanı sıra sinema, tatil, misafir, gece(uyku) modu v.b. gibi özel durum senaryoları da eklenebiliyor. Tüm bu hizmetler evden uzaktayken de akıllı telefon ve bilgisayarlardan takip edilebiliyor.

Çevre ve güvenlik bilincinde Avrupa standartları… 

En prestijli projelerde üstün tasarım ürünleriyle yer alan Hager, Ar-Ge’ye yatırım yaparak yeni ürün gamını sürekli genişletiyor. 1600’ün üzerinde patentli ürünü ile birlikte teknolojide KNX olarak adlandırılan ev otomasyonu standardını başlatan ilk üç firma arasında yer alan marka, yeşil konsepte uygun çözümleriyle binalarda enerji verimliliği alanında global standartlara da uygunluk gösteriyor. Doğa ile barışık şirketler arasında gösterilen Hager, % 20 ila 35 arasında enerji tasarrufu sağlayarak bu konuda birçok ödüle layık görülüyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)