​NEF POINTS 04​: Sokak İşaretleri ve Sokak Mobilyalarına Kadar Her Şey Özel Olarak Tasarlanıyor.

Nef’in, Kağıthane Belediyesi’yle birlikte yürüttüğü Kağıthane Mahalle Rehberi projesiyle, Kağıthane bölgesi mahalle mahalle, sokak sokak yeniden tasarlanıyor.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla yıldızı parlayan ve İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olan Kağıthane’de yer alan Nef Points 04’ün mimari tasarımı Dünyaca ünlü mimarlık ofisi Dome+Partners’a ait. Gelişen ulaşım altyapısı ve “Maslak-Levent-Taksim” aksına yakınlığı nedeniyle Avrupa Yakası’nın yeni iş merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Kağıthane bölgesine değer katan NEF Points 04 projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Yeni nesil duvar bloğu PONCEBLOC ürünleri kullanılmıştır.

Proje Yeri: Kağıthane, İstanbul
İşveren: Timur Gayrimenkul
Mimari Proje: Dome+Partners

Nef’in, Kağıthane Belediyesi’yle birlikte yürüttüğü Kağıthane Mahalle Rehberi projesiyle, Kağıthane bölgesi mahalle mahalle, sokak sokak yeniden tasarlanıyor. 10 ayrı mahallenin sıfırdan tasarlandığı projede bina kütleleleri, yollar, otoparklar, parklar, bina cepheleri, hatta sokak işaretleri ve sokak mobilyalarına kadar her şey özel olarak tasarlanıyor. Bu kapsamda hayata geçirilen ve 14 katlı konut bloğundan oluşan Nef Points 04 projesinde 137 adet konut yer almaktadır. 41 m2 ile 84 m2 arasında değişen suites, 1+1, 2+1 konutlar için farklı daire tipleri yer almaktadır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)