Buderus Kombiler Yoğuşma Teknolojisi İle Enerji Verimliliği Sağlıyor...

Buderus yoğuşmalı kombilerde bulunan tam modülasyonlu fan, mekânın ısı ihtiyacına göre hızını otomatik olarak artırıyor ya da azaltıyor. Bu sayede yanma verimi ile birlikte cihaz verimi de artıyor. Böylece Buderus, kullanıcılarına daha düşük faturalarla daha iyi ısınma fırsatı sunuyor. 

Yüksek enerji verimliliğine sahip ürünler geliştiren Buderus’un kombileri, atmosfere daha az karbondioksit salımı yaptığı için ‘çevre dostu’ olarak tanımlanıyor. 

Hem konfor hem ekonomi için; Buderus yoğuşmalı kombileri tercih edin…

Yeni teknolojiye sahip cihazlar sayesinde yakıt tüketiminin azaldığını vurgulayan Buderus yetkilileri, “Hem konfor hem ekonomi için; Buderus yoğuşmalı kombileri tercih edin…” diyor. Yetkililer, eskiyen kombilerin yeni yoğuşmalı kombilerle değiştirilmesinin güvenlik açısından önemli olduğuna ve servis masraflarının en aza indirilmesi nedeniyle de ciddi kazanımlar sağladığına dikkat çekiyor.
 
www.buderus-tr.com

“Bu kış sert geçecek!” uyarılarını dert etmeyin!
Buderus ile tasarruflu bir kış geçirin!

Buderus kombiler, yoğuşma teknolojisinin getirdiği yüksek verim, hassas oda sıcaklığı kontrolü ve akıllı kumanda paneli sayesinde ‘tasarruflu bir kış’ın müjdesini şimdiden veriyor.

Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, havaların soğumaya başladığı bugünlerde kombisini yenilemek isteyenlere son teknoloji ürünü yoğuşmalı kombilerini öneriyor. 

Isıtma sektöründe, konvansiyonel kombilerin yerini alan yoğuşmalı kombilerin pazar payı her geçen yıl artıyor. Yoğuşmalı kombiler, ısıtma yaparken bacadaki buharın yoğuşmasını sağlayarak, elde ettiği enerjiyi ısıtma sistemine aktarıyor. Böylece klasik ısıtma cihazlarına göre iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak önemli oranda tasarruf sağlanıyor.  




Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)