The Land Of Legends Theme Park, Wilo Pompa Sistemlerini Tercih Etti

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, Antalya'da hizmet veren The Land of Legends Theme Park’ın çözüm ortağı oldu. Bir tatilin her yönünün mükemmel bir şekilde harmanlandığı benzersiz bir konsept olarak hayata geçirilen The Land of Legends Theme Park projesinde Stratos Giga, Helix V, Helix Excel, Yonos Maxo ve Rexa Lift gibi Wilo’nun son teknoloji ürünleri tercih edildi. 

Türk turizmi açısından büyük öneme sahip olan ve 2016 yılında faaliyete geçen The Land of Legends Theme Park projesinde, Wilo’nun son teknolojiye sahip pompa sistemleri ile enerji verimliliği sağlanıyor. 

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Gayrimenkul PJSC ile stratejik ortaklığın bulunduğu projede, çılgın nehir, dalga havuzu ve kızaklı su kaydırağı gibi olanaklarla birden fazla duyuya hitap eden bir deneyim sunuluyor.  Bir tatilin her yönünün mükemmel bir şekilde harmanlandığı benzersiz bir konsept olarak hayata geçirilen The Land of Legends Theme Park, etkileyici mimarisi ve eğlence dünyasının dâhisi olarak bilinen Franco Dragone’nin yaratıcılığıyla yepyeni bir eğlence konseptinin öncülüğünü yapıyor. 

Wilo’nun son teknoloji ürünleri kullanıldı

Müşterilerine mükemmel bir tatil sunmayı amaçlayan The Land of Legends Theme Park, pompa sistemlerinde de sorunsuz hizmet almak için Wilo’yu tercih etti. 1000’a yakın ürünün kullanıldığı projede Stratos Giga, Helix V, Helix Excel, Yonos Maxo ve Rexa Lift gibi Wilo’nun son teknoloji ürünleri yer aldı. Wilo, ürünlerinin yanı sıra proje desteği ve sorunsuz satış sonrası hizmetleri ile de müşterilerine mükemmel bir tatil sunmak isteyen The Land of Legends Theme Park’ın tercihi oldu. Sürdürülebilir kalite vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren Wilo, çözüm ortaklığı yaptığı diğer büyük projelerde olduğu gibi The Land of Legends Theme Park’ta da satış sonrası hizmet ve servis ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm getiriyor.

Wilo’dan yenilikçi teknolojiler

Apartmanlardan sitelere, endüstriyel tesislerden hastanelere kadar birçok alanda kullanılan pompa sistemleri sektörünün öncü şirketi olan Wilo, modern dünyada müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için yenilikçi teknolojiler üretiyor. 

Dünyanın en verimli sirkülasyon pompası olan Wilo-Stratos Pico, enerji sınıfının ötesine geçerek, klasik kontrolsüz pompalara oranla yüzde 90’a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Wilo’nun sektöre sunduğu son ürünler arasında bulunan Helix Excel ve Stratos Giga da en üst düzeyde enerji verimliliği sağlıyor. Helix Excel, enerji verimliliği konusunda 2017’de yürürlüğe girmesi beklenen yasal gereklilikleri karşılamanın da ötesine geçmiş durumda. Wilo’nun frekans konvertörlü sirkülasyon pompası Yonos-MAXO, birçok özelliği bir arada sunmasıyla sektörün gözde ürünleri arasında yer alıyor. Wilo Yonos-MAXO, kolay kullanımı ve ekonomik fiyatının yanı sıra enerji tasarrufu yapması ile de dikkat çekiyor. 

Wilo, gelişmiş teknolojiye sahip ürünleri ve çözüm odaklı satış sonrası hizmetleriyle büyük projelere değer katmaya devam edecek.  


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)