Endüstriyel Yapılarda A1 Sınıfı Hiç Yanmaz Gazbeton Panel Ürünlere Talep Artıyor

Yangın güvenliği, uygulama hızı ile zaman tasarrufu ve yalıtım performansı sağlayan gazbeton panel ürünleri, endüstri tesislerinin de vazgeçilmezi oldu. Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin ev sahipliğinde, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen 3. Ulusal Yapı Kongresi’nde, gazbeton panel ürünleri ve mimarideki önemine dikkat çekildi. 

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton İşletmeleri, 3. Ulusal Yapı Kongresinde, ürün yelpazesinde yer alan panel ürünlerini ve uygulama çözümlerini anlattı. Kongrenin en dikkat çeken teması endüstri tesislerinde donatılı gazbeton ürünlerine olan talebin artması oldu.

AKG Gazbeton İşletmeleri Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, kongrede yer verilen konularla ilgili yaptığı değerlendirmede, endüstriyel yapılarda gazbeton panel ürünlerin artan talebine dikkat çekerek; “Endüstriyel tesislerin faaliyete başlaması için inşaatın yapım hızı önemli bir faktör. AKG Gazbeton ürün yelpazesindeki panel ürünler bu noktada önemli role sahip. Bir diğer önemli rol ise endüstriyel yapıların yangın güvenliği sağlaması ve ısı yalıtımı yönünden performansının yüksek olması” diye konuştu. Gazbeton panellerin hem A1 sınıfı hiç yanmaz ürün olmaları hem de ısı yalıtımı sağlamaları açısından özellikle tercih edildiğini dile getiren Güvenç, “Projelerin tasarım aşamasında AKG Gazbeton ürünlerinin, kullanıcılara ve yapıya sağladığı avantajlar malzeme seçiminde önemli rol oynuyor.

Panel ürünlerimiz, ürün performansları nedeniyle endüstriyel yapılarda özellikle tercih ediliyor. AKG’nin kurumsal ve etik yaklaşımı ise La Lorriane Bakery Group Manisa Fabrikası, De Facto Sivas Fabrikası, JTI Torbalı Fabrikası, Philsa Torbalı Fabrikası gibi önemli kurumların ve markaların projelerinde AKG Gazbeton panel ürünlerini tercih etmelerini sağlıyor. Dünyanın sayılı havalimanı projelerinden biri olan İstanbul 3. Havalimanı Projesi’nde de AKG Gazbeton Panel ürünlerinin kullanılması bizleri ayrıca gururlandırıyor.” dedi.

Kongrede, yapı sektörüne yön veren sektör temsilcilerinin yaptıkları sunumlarla, hem sektörün profesyonellerine hem de geleceğin profesyonel adayları olan öğrencilere detaylı sunumlar yapıldı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen kongre, çeşitli söyleşiler ve oturumlarla iki gün sürdü yönlendirmek amacıyla 9 yıldır düzenleniyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)