thyssenkrupp SEED Campus - Eğitim Merkezi Açıldı

• thyssenkrupp 2016 yılı sonu itibariyle İstanbul Ataşehir’de yeni eğitim merkezini açtı.  

• Merkez, firma içi eğitimlerin yanısıra asansör teknolojileriyle ilgili bilgilendirme ve eğitim misyonu taşıyor. 

thyssenkrupp 5 Aralık’ta, Ataşehir’de SEED Campus olarak adlandırdığı yeni eğitim merkezinin açılışını yaptı. Aynı zamanda thyssenkrupp Asya Ofisinin de konumlandığı yeni ofis binası burada yer alıyor. Depolama ve yedek parça alanları da yine bu binada konumlanıyor. Eğitim merkezinde yıl boyunca eğitimler gerçekleşecek, simülatörler denettirilecek ve asansör teknolojileriyle ilgili sektörel buluşmalar gerçekleşecek.  

thyssenkrupp Asansör, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçirdiği eğitim merkezi ile sürdürecek. Bu tam donanımlı merkezde beyaz ve mavi yakalı thyssenkrupp çalışanlarının ve iş ortaklarının eğitim ihtiyaçları eksiksiz karşılanacak, yetenek ve uzmanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olunacak.

thyssenkrupp CEO’su Turgay Şarlı konuyla ilgili şunları söyledi: “Teknik ve mesleki eğitimler ile birlikte, beyaz yakalı çalışanlarımız ve yöneticilerimiz için yönetim becerilerine yönelik eğitimler de planlıyoruz. Ekibimize yeni katılanların oryantasyon eğitimleri ile iş güvenliğine ve sağlığa yönelik programlar da planda yer alıyor. Haftalık periyotlarda gerçekleşecek eğitimlerle, hem teknisyenlerimizi hem de iş ortaklarımızı thyssenkrupp Asansör’ün ürünlerine yönelik bilgilendireceğiz. Gerek yasal düzenlemeler gerekse şirketimizin küresel çaptaki standartları, projelerde birlikte görev aldığımız iş ortaklarımızın eğitim ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanmasını zorunlu kılıyor. Asansör ve yürüyen merdiven simülatörlerinin yer alacağı eğitim merkezi, ürünlerimizin kurulum süresini azaltırken, teknisyenlerimizin becerilerinin gelişimine de önemli katkıda bulunacak.”


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)