Somfy İle Garaj Kapıları Şimdi Teknolojiye Açılıyor

Bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, ister yukarı açılır ya da seksiyonel kapı ister kanatlı kapı ya da stor kapı olsun, yeni ve mevcut garaj kapılarınıza kolayca entegre edilebilen motorlu sistemlerle hayatınıza konfor sunuyor. Motorlu sistem sayesinde, garaj kapınızı açmak için arabanızdan inmenize gerek kalmıyor. Sadece uzaktan kumandanızın bir tuşuna basmanız yeterli oluyor. 

1969 yılından bu yana yaşam alanlarında yüksek konfor için çalışan, otomasyon sistemlerinin lider markası Somfy ile şimdi garaj kapıları da ileri teknoloji ile tanışıyor. Üzerine titrediğiniz aracınızı park ettiğiniz, depolama alanı, atölye ya da prova stüdyosu olarak kullandığınız garajınız, Somfy motorlu sistemlerle çok daha güvenli ve konforlu hale geliyor. Somfy motorlu garaj kapısı sistemleri, hırsızlara karşı dayanıklı, ısı yalıtımı sağlayan ve düşük bakım maliyetli çözümler sunuyor. Yumuşak ve çarpmasız işletim sayesinde kapınızın kullanım ömrü uzarken, kısmi açılan kapı özelliği yayaların ya da bisikletlerin geçmesine izin veriyor. Otomatik engel algılama sistemi ise sizin henüz çıkış yapmadığınızı algıladığında motoru anında durdurarak üstün güvenlik sağlıyor. Dilediğinizde otomatik kapanış programı ile garaj kapınızı belirli bir sürenin ardından kapatma seçeneği de büyük kolaylık getiriyor. Ayrıca elektrik kesildiğinde kapınızın çalışır konumda kalması için yedek batarya olanağı da bulunuyor. 

Somfy motorlu garaj kapısı sistemleri, akıllı ev sistemlerine de uyum sağlıyor. Merkezi uzaktan kumanda, tek bir tıklama ile garaj kapınızı kapatıyor, ışıklarınızı kontrol ediyor ve alarmınızı etkinleştiriyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)