​Kolektif House Kullanıcıları Ne Diyor​?

Kolektif House gibi ortak çalışma alanlarını seçmenizin nedeni nedir, size sağladığı avantaj ve dezavantajlar neler?

Böyle bir ortamı deneyimlemiş biri olarak ofis kavramını bize tanımlayabilir misiniz ve bu ortam size sağlıklı bir çalışma alanı sağlayabiliyor mu?

İŞ BANKASI İNOVASYON EKİBİ

Türkiye İş Bankası İnovasyon Ekibi olarak görevimiz bankamız ile girişimciler arasında köprü olabilmek, onlarla işbirlik fırsatlarını kovalamak ve hayata geçirebilmek. Kolektif House da başarıyı yakalamış, yakalama ihtimali yüksek birçok girişimciye ev sahipliği yapan şahane bir çalışma ortamı. Kolektif bizi daha çevik çalışabilen, daha hızlı aksiyon alabilen bir hale getirdi. Çünkü burada çalışmak bunu gerektiriyor. 
 
Kesinlikle sağlayabiliyor, yüksek hızda internetten başlayarak sürpriz masaj seanslarına kadar birçok hizmet bir arada. Paylaşımın yoğun olduğu, müthiş yaratıcı insanlarla bir arada olma fırsatı sağlaması, ilham verici etkinliklerin dibinizde düzenlendiği bir ortamda başka türlü bir sonuç beklenemezdi zaten.  

STARTUP MULTIBIEV

Kolektif house’da benim en çok yararlandığım özellik networking şansı. Şirketim için gerekli olan hemen hemen her türlü servis ve ürünü ilk tercih olarak kolektif house’da çalışan arkadaşlarımdan temin etmeye çalışıyorum ve genellikle başarılı oluyorum. Şirketin büyüme döneminde çalışma alanı içerisinde tek focusunun kendi işi olması gerektiğini düşünen biri olarak kolektifin bana sağladığı bu rahatlığı çok seviyorum. Çalışmak istediğimiz zaman performansımızı yükselten, biraz rahatlamak istediğimizde ise bu konuda bize destek olan ofisimi çok seviyorum.

Geleneksel bir çalışma ortamında başlayıp kolektifin yapısına geçen biri olarak kolaylıkla söyleyebilirim ki bu çalışma ortamı performansı ciddi şekilde artırıyor. Yeni nesil çalışanların tek odak noktası doğal olarak işleri olmadığından kafa dağıtabileceği, aynı zamanda keyifli zaman geçirebilecekleri mekanlara ihtiyaçları var. Biz şirket olarak mesai saatlerinin dışında da kolektifte zaman geçirerek şirket içi birlikteliği artırıyoruz.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)