GROHE Blue Home, “Mutfakta Yılın İnovasyonu” Seçildi

GROHE Blue Home, 2017 yılında Mutfakta Yılın İnovasyonu ödülünü kazandı. Yenilikçi ve son derece fonksiyonel özellikleriyle “mutfak lavabo ve bataryaları” kategorisinde en iyi skorları elde eden GROHE Blue Home su sistemi, “En İyinin İyisi Altın Ödülü”nü elde etti. Ödül sahibi ürün, jüri heyeti tarafından aday gösterilen markalar arasından tüketicilerin seçimiyle belirlendi.

GROHE AG CEO’su Michael Rauterkus, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Bu, GROHE Blue Home için muhteşem bir sonuç. Tüm ürünlerimiz kullanıcı dost olmak ve insanların yaşamına gerçek değer katmak üzere tasarlandı. Gıpta edilen bu ödüle bizi layık gören tüketicilerin çabalarımızı mükafatlandırdığını hissetmek bizim için büyük bir onur kaynağı” dedi.

Aday gösterilen ürünler, kullanım konforu/işlevsellik, ürün faydası, inovasyon, tasarım, malzemeler, ergonomi ve ekolojiden oluşan yedi kriter açısından değerlendirildi. GROHE Blue Home, tüm kriterler bazında dikkat çekici skorlar elde etti. Bu modern içme suyu sistemi, üç seçilebilir soda katma düzeyinde filtrelenmiş ve soğutulmuş suyu doğrudan mutfak bataryasından sağlıyor. bu şekilde su şişeleme sanayiine ve süpermarkete giderek ağır su kolileri taşımaya duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Tüketicilerin karbon ayak izine de katkı yapan sistem, ayak izinin şişe suya kıyasla, yaklaşık yüzde 61 oranında azaltılmasını sağlıyor.

LifeCare girişimi tarafından 11’incisi düzenlenen Mutfakta Yılın İnovasyonu (KitchenInnovation of the Year) ödülleri Frankfurt’un önde gelen tüketici ürünleri fuarı Ambiente kapsamında 11 Şubat’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. GROHE Blue Home su sisteminin olağanüstü kalitesi artık tüketiciler için bağımsız ve güvenilir rehberlik sağlayan bu prestijli damga ile de belgelendiriliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)