Ofton Elysium Koşuyolu, Proje Sakinlerinin Modern İhtiyaçlarına Cevap Veriyor

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Hager I Berker, İstanbul’un en eski semtlerinden Koşuyolu’nda yükselen Ofton Elysium’da üstün tasarım ödüllü B.IQ ile proje sakinlerine maksimum konfor sağlıyor.

Akıllı bina otomasyonu ve anahtar & priz sistemleri sektörünün lider markası Alman menşeili Hager I Berker, dünya çapında premium rezidans, konut, otel projelerine imzasını atıyor. Türkiye pazarında da kısa sürede KNX otomasyon satışında dünyada ilk 5'te yer alan marka, hayatı kolaylaştıran ve yaşama konfor katan çözümleriyle fark yaratıyor.

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisi Çamoğlu Mimarlık’ın hayata geçirdiği Ofton Elysium projesi, 6.276 m2'lik bir alanda yer alan 2 bloktan oluşuyor. 86 daire ile sınırlı butik projede, 15 katlı A blok ve 7 katlı B bloğun hemen altında 6.500 m2’lik alana sahip ve restaurant & cafelere ev sahipliği yapan alışveriş merkezi, projede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 54 adet çok özel dairenin bulunduğu A Blok’ta, geniş metrekareli 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçeneklerine sahip 198 m2  ile 254 m2  aralığında yaşam alanları ve son iki katında ise iki adet dubleks daire seçeneği sunuluyor. Ayrıca, 434 m2  ’lik 4,5+1’den oluşan dubleks daireler de seçenekler arasında sunuluyor. B Blok'ta ise istenildiği takdirde home office yetkilendirmesi imkanının da sunulacağı 1+1'ler 67 m2  ile 70 m2  arasında, 2+1'ler 105 m2  ile 107 m2  arasında, 2+1 dubleksler 183 m2  ile 189 m2  arasında hem işyeri hem de ev olarak kullanılabilecek 32 adet yaşam alanı yer alıyor. B blok içerisinde ayrıca bahçeli, teraslı iki adet 182 m2  ve 187 m2’den oluşan dubleks daire yer alıyor. Ayrıca fitness, sauna, buhar odası, kapalı açık havuz, yürüyüş parkurlarının da dahil olduğu alanlar proje sakinlerinin kullanımına sunuluyor.


Ofton Elysium Koşuyolu’nda üstün tasarım ödüllü B.IQ teknolojisi

Koşuyolu’nun kalbinde yer alan proje, güvenlik artıları, ulaşım kolaylığı ve modern ihtiyaçlara cevap vermesi sebebiyle dikkatleri çekiyor. Akıllı bina otomasyon sisteminde Hager I Berker kalitesinin tercih edildiği projede üstün tasarım ödüllü mat beyaz B.IQ ve anahtara uygun olarak üretilen K.1 beyaz manufaktur prizler kullanılıyor.

Projede üstün tasarım ödüllü B.IQ ürünü ile aydınlatma, klima otomasyonu sağlanırken, K.1 beyaz prizler de şıklığı tamamlıyor. Her dairede yer alan B.IQ touch paneller ile resepsiyon iletişimi, akıllı ev yönetimi ve konsiyaj hizmetleri sağlanıyor. Aynı zamanda proje sakinleri, evde olmadıkları zamanlarda akıllı telefon ve tabletler vasıtasıyla rahatlıkla fonksiyonları takip edebiliyor, ortak alanları kamera vasıtasıyla izleyebiliyor. Ayrıca dairelerin dış kapısı knx sistemi vasıtasıyla kontrol edilerek cep telefonundan da açma-kapamaya imkan sağlıyor.


Üstün tasarım ödüllü B.IQ ile tüm kontroller elinizin altında

Hager I Berker’in tasarım ödüllü ürünü B.IQ, tek anahtar üzerinden iklimlendirme, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün yanı sıra dört farklı materyalden üretilebilen kusursuz tasarımıyla mekanlarda güçlü duruş sergiliyor. B.IQ anahtarın buton kısmından aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum led’lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.  

Tek anahtar üzerinden iklimlendirme, aydınlatma, müzik ve panjur sistemlerinin kontrolünü sağlayan Berker B.IQ, ünlü tasarımcı Peter Schreyer’in estetik dokunuşlarıyla şıklığı ve son teknolojiyi uyum içinde harmanlıyor. KNX ile uyumlu B.IQ tüm yaşam alanlarının ısısını, alarmını, panjur ve müzik sistemlerini yönetmeyi tek anahtarla mümkün kılarken, butonda yer alan led ışık şıklığın tamamlayıcısı oluyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)