'Arkitera Seyahat Bursu 2017’ İçin Son Başvuru Tarihi : 17 Nisan 2017

Bu yıl Geberit sponsorluğunda düzenlenen ve teması ‘Zaman Geçer...’ olarak belirlenen Arkitera Seyahat Bursu 2017 için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Katılımcıları 20. yüzyıl ve sonrası mimarlığında zamanı ve kalıcılığı sorgulatmak için yola çıkan yarışmanın son başvuru tarihi ise 17 Nisan 2017.

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu farkındalığın son örneği olan ve bu yıl Geberit sponsorluğunda düzenlenen ve teması ‘Zaman Geçer...’ olarak belirlenen Arkitera Seyahat Bursu 2017, gençlerin 20. yüzyıl ve sonrası mimarlığında zamanı ve kalıcılığı sorgulatmak için yola çıktı. Yarışma kapsamında Arkitera gençlerden; zamanın mimarlığa etkisini ve mimarlığın kalıcılığını sorgulayan bir rota belirlemesini isteyecek.

‘Arkitera Seyahat Bursu 2017’ kapsamında Arkitera ve Geberit bursiyer adaylarından; dünyanın ve/veya Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki gezi planları hazırlamalarını bekliyor. Ve değerlendirme kriterleri olarak;

Ø  Bursiyerin bireysel gelişimine katkı sağlamasına,

Ø  Arkitera'nın konuyla ilgisi göz önüne alınarak içeriğin tüm platformlarda konunun zenginleştirilmesine sağlayacağı katkıya,

Ø  Bursiyerin sunacağı bütçenin ekonomik olması, karşımıza çıkıyor. 


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)